Veckans NU!

Brangelina

Brad Pitt må ha vunnit en delseger tidigare i sommar, men Angelina Jolies nya grepp ser ut att vinna henne vårdnadskr­iget!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Vårdnadstv­isten mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54, blir bara smutsigare och smutsigare – och hemligare! Efter år av förhandlin­gar fram och tillbaka har Angie nu vunnit en stor delseger i kriget och försvårar nu Brads möjlighete­r att få rätt till egentid med barnen!

HÖGSTA SÄKERHET

I slutet av juli beslutades det att alla rättsdokum­ent rörande vårdnadstv­isten kom- mer att ha högsta säkerhet, efter ett krav från Angelina och hennes advokat Laura Wesser. Det innebär att alla förfrågnin­gar från båda parterna hädanefter kommer att behandlas av en särskild domstol och måste förseglas i förslutna kuvert när de lämnar rättssalen! Dokumenten måste stämplas av domstolens tjänstemän och kommer inte heller att vara tillgängli­ga när som helst, utan bara under specifika tider som förhandlin­garna måste anpassas till. Därefter har Angelina och hennes team bestämt att alla papper borde hållas inlåsta i inbrottssä­kra valv!

VUNNIT SYMPATI- KRIGET

Det är onekligen ett slag i ansiktet för Brad, som tidigare i sommar tilläts tillbringa mer tid med fem av sina sex barn, enligt domstolen. Domaren hävdade dock att äldsta sonen Maddox, 16, är gammal nog att själv avgör när, och om, han vill träffa sin pappa. Men att alla dokument blir hemliga ställer till det rejält för Brad som inte längre kan räkna med sympatier från allmänhete­n.

– Brad har vunnit folkets sympati i kriget mot Jolie, skriver sajten E! Online.

Men inte länge till alltså...

 ??  ?? Vårdnadskr­iget fortsätter. Nu går Angelina Jolie till brutal attack mot exmaken Brad Pitt för att vinna rätten till barnen! ” Det är ett slag i ansiktet för honom!”
Vårdnadskr­iget fortsätter. Nu går Angelina Jolie till brutal attack mot exmaken Brad Pitt för att vinna rätten till barnen! ” Det är ett slag i ansiktet för honom!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden