Veckans NU!

Paris Jackson

Efter månader av varningste­cken har Paris Jacksons familj nu fått nog och håller en inter vention för kändisdott­ern – innan det är för sent!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

” Hennes far mor kan inte sova om nätter na”

Michael Jacksons modellande dotter Paris, 20, har oroat sin kända familj med sitt vilda leverne under lång tid, men nu har det gått för långt. Efter det nya tilltaget har hennes släkt nu bestämt sig för att tvinga Paris till rehab, för att undvika att även hon dör i förtid!

FAMILJEN I STORBRÅK

Saker och ting sägs ha eskalerat efter Paris farfar Joes död tidigare i sommar. Som Veckans NU! tidigare har rapportera­t skapade dödsfallet stora sprickor i Jackson- familjen där Paris var högst delaktig i bråken.

– Hon delade familjen efter Joes död och saker och ting har inte blivit bättre. Paris dricker och röker marijuana och familjen vet inte hur de ska kontroller­a henne, säger en källa med insyn till sajten Radar Online. NAKENBILDE­RNA UPPRÖR Det blev inte heller bättre av att stjärnan nyligen frontade en modekampan­j för märket G. H. Bass & Co – topless! Bilderna gick inte hem hos hennes konservati­va farmor Katherine, 88.

– Familjen är rasande över det och Paris orsakar sannerlige­n Katherine mycket hjärtont just nu, säger källan.

Modellens struliga leverne har gjort att farmor, tillsamman­s med Paris mamma Debbie Rowe, 59, har hållit en interventi­on med stjärnan för att försöka få in henne på rehab!

– Katherine har inte kunnat sova på länge då hon oroar sig så över sitt barnbarns beteende.

TILL REHAB SOM 15- ÅRING

Men kändisdott­ern, som hamnade på rehab redan som 15- åring efter ett självmords­försök som följd av faderns tragiska död, vill inte lyssna. När Katherine försökte prata med modellen möttes hon enligt uppgift av ett tydligt påverkat barnbarn som bar sin husdjurs- orm runt halsen.

– Hon gick ostadigt och var uppenbart full eller drogpåverk­ad, säger källan.

 ??  ?? Efter farfar Joes död är farmor Katherine ständigt orolig för Paris. Det vilda levernet, med ständigt supande och knarkande, har fått Paris Jacksons familj att dra i nödbromsen. Nakenfotog­raferingen fick familjen att gå i taket.
Efter farfar Joes död är farmor Katherine ständigt orolig för Paris. Det vilda levernet, med ständigt supande och knarkande, har fått Paris Jacksons familj att dra i nödbromsen. Nakenfotog­raferingen fick familjen att gå i taket.
 ??  ?? Paris mamma Debbie försöker nu få in dottern på rehab, så det inte slutar som för pappa Michael.
Paris mamma Debbie försöker nu få in dottern på rehab, så det inte slutar som för pappa Michael.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden