Veckans NU!

Tom Cruise & Suri

Hon har inte träffat sin pappa på sex år, men nu sägs Suri har skrivit ett brev till Tom Cruise som fått honom att ändra sig!

- AV: MALIN L J UNG, ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Tiden springer förbi i Drömfabrik­en och lilla Suri, dotter till Katie Holmes, 39, och Tom Cruise, 56, har redan hunnit bli 12 år gammal. Men sin pappa har hon inte sett sedan hon var 6, vilket innebär att hon i princip har varit faderslös i halva sitt liv! Orsaken ska vara att hans scientolog­i- tro stoppar honom från att träffa sin yngsta dotter, som inte längre än med i kyrkan. Nu kommer dock nya uppgifter om att Suri tröttnat på att inte ha sin pappa i sitt liv, och hon har skrivit ett hjärtskära­nde brev där hon vädjar om att han ska besöka henne!

LÄMNAR RÖSTMEDDEL­ANDEN

Förutom det handskrivn­a brevet har Suri även

lämnat ett flertal röstmeddel­anden på pappas telefon för att nå honom. Och trots scientolog­ins stränga regler har meddelande­na tagits emot med öppna armar.

– Han har kontaktat Suri via en tredje part som han litar på, för att försäkra sig om att hon är okej. Han vill att hon ska veta att han tänker på henne hela tiden och att han har fått hennes meddelande­n. Faktum är att han har läst och lyssnat på varenda ord, säger en källa i OK! Magazine.

” KOMMER HÄNDA”

Suris brev verkar ha fått önskad effekt för enligt uppgift kommer far och dotter snart att återförena­s!

– Tom försöker bana väg för att komma in i Suris liv igen och det kommer nog hända snart, säger källan.

Sedan skilsmässa­n har Tom haft umgängesrä­tt med Suri 10 dagar per månad, men han har inte tagit den chansen. Nu håller vi dock alla tummar för att Suri snart ska få träffa sin pappa igen!

 ??  ?? Stackars Suri Cruise har inte träffat sin pappa på nästan sex år, men nu vill hon ändra på det. Trots Scientolog­ikyrkans hårda regler har Tom besvarat dotterns meddelande­n.
Stackars Suri Cruise har inte träffat sin pappa på nästan sex år, men nu vill hon ändra på det. Trots Scientolog­ikyrkans hårda regler har Tom besvarat dotterns meddelande­n.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden