Veckans NU!

ARIANA & PETE REDAN GIFTA!

Ariana Grande och hennes Pete Davidson for tsätter att skynda fram, och efter Petes nya detalj är nu fansen över tygade om att de redan har gängat sig!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Bara dagar efter att uppbrottet från rapparen Mac Miller, 26, bekräftade­s visade Ariana Grande, 25, upp sin nya kärlek Pete Davidson, 24, på sociala medier. Därefter har stjärnorna fortsatt att ha bråttom. Efter bara en månad tillsamman­s förlovade de sig, och under MTV Video music awards gjorde de dessutom röda mattan- debut ihop. Men det är inte allt. En liten detalj i bilderna från kvällen har gjort stjärnorna­s fans övertygade om att de redan har gift sig – i största hemlighet!

AVSLÖJADE AV STJÄRNAN

Den som tittar noga kan nämligen notera att Pete bär ett armband med bokstävern­a AGD, följt av ett hjärta. Nu går diskussion­en varm i sociala medier om ifall bokstävern­a står för Aris nya namn, nämligen Ariana Grande- Davidson!

– Pete Davidsons armband ” AGD” – Ariana Grande- Davidson, det är gulligt som fan! twittrar ett exalterat fan.

– Ariana har gift sig med Pete i hemlighet och de använder plastarmba­nd istället för ringar: En konspirati­onsteori, skriver en annan.

Även Aris vän Camila Cabello, 21, spädde på bröllopsry­ktet under kvällen. Sångerskan prisades som årets artist på galan, och tackade sedan paret från scen.

– Jag vill tacka Ariana – min fru... och Petes, sa hon i tacktalet.

Det låter onekligen som att Camila vet något som vi inte vet...

 ??  ?? Pete Davidson och Ariana Grande gjorde nyligen röda mattan- debut som par, men det var Petes armband som alla snackade om.
Pete Davidson och Ariana Grande gjorde nyligen röda mattan- debut som par, men det var Petes armband som alla snackade om.
 ??  ?? Camila Cabello avslöjade nyheten i sitt tacktal.
Camila Cabello avslöjade nyheten i sitt tacktal.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden