Veckans NU!

LAMAR DEJTAR NY KHLOÉ- KOPIA!

Medan Khloé Kardashian tampas med familjekri­ser ser exmaken Lamar Odom ut att njuta av livet med sin nya par tner – som är ruskigt lik en viss Khloé...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Khloé Kardashian, 34, och basketspel­aren Lamar Odom, 38, gifte sig efter bara en månad ihop 2009, men äktenskape­t gick i graven 2016 efter att Lamar hade hittats medvetslös på en bordell, och låg därefter i koma i en månad.

Därefter har Khloé som bekant gått vidare med en annan basketspel­are, Tristan Thompson, och blivit mamma. Men nu ser även Lamar ut att ha gått vidare. Eller?

FLYTTAR TILL KINA

Vidare och vidare, nog har idrottaren en ny kvinna vid sin sida, men hon påminner en hel del om stjärnans ex, och inte bara för att hon delar Kardashian- familjens kända kurvor. Kvinnan sågs nyligen visa upp sin välsvarvad­e ända på en romantisk getaway, hand i hand med Lamar på Barbados.

Kvinnans identitet är i skrivande stund okänd, men Lamar har nyligen kopplats ihop med bordellarb­etaren Savanna, enligt sajten Your Tango.

Oavsett om det var Savanna eller en annan kvinna som myste med Lamar på paradisön så är hon inte den enda nyheten i hans liv. Stjärnan meddelade nyligen att han ska ta sitt pick och pack och lämna USA för att istället återuppta sin basketkarr­iär – i Kina! Frågan är om den mystiska kvinnan kommer att flytta med honom? Lamar sägs dejta Savanna, som han träffade på en bordell. Om hon är kvinnan han myste med på Bardados förtäljer inte historien.

 ??  ?? Khloé och Lamar var gifta i sju år. Lamar Odom sågs nyligen på en romantisk resa med en mystisk kvinna, som har stora likheter med hans ex Khloé Kardashian...
Khloé och Lamar var gifta i sju år. Lamar Odom sågs nyligen på en romantisk resa med en mystisk kvinna, som har stora likheter med hans ex Khloé Kardashian...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden