Veckans NU!

Britney Spears

Britney Spears ser ut att ha fått sitt hjär ta krossat – igen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Efter två år tillsamman­s ser kärlekssag­an ut att vara över för Britney Spears, 26, och hennes toyboy Sam Asghari, 24, efter en fruktansvä­rd otrohetssk­andal!

Medan Brittan i juli och augusti var på turné i Europa, då hon även besökte Sverige, passade Sam på att roa sig på egen hand hemma i Staterna. Nåja, helt på egen hand verkar det inte ha varit...

VILLE GIFTA SIG

I Britneys frånvaro har Sam fastnat på bild från en shoppingru­nda ihop med en mystisk ung brunett. Och de dröjde inte länge innan nyheten seglade över Atlanten och nådde Britney.

– Hon är förkrossad. Även om kvinnan bara är en vän kommer inte Britney tolerera det, säger en insider i tidningen NW och fortsätter:

– De hade ett stort bråk om det. Britney är helt förtvivlad över att mannen hon såg som sin blivande make beter sig som att han vore singel så fort hon vänner ryggen till.

OTROGEN MED TV- STJÄRNA

Det är dock inte första gången Sam går bakom Britneys rygg med ett förmodat vänsterpra­ssel. Redan i början av stjärnorna­s förhålland­e avslöjade Morgan Osman, känd från tv- serien ” Bad girls club”, att hon och Sam hade haft en affär. Som bevis postade hon flera heta videor på sig och Sam på sin Instagram, där de bland annat hånglar . Till råga på allt delar den mystiska brunetten många likheter med just Morgan...

Skandalen till trots verkar Brittan ha förlåtit Sam. Efter att ha varit frånvarand­e i sångerskan­s Instagram- flöde i flera veckor dök pt: n plötsligt upp igen i en dansvideo filmad i Bryssel, efter att han enligt uppgift flugit dit för att överraska sin förkrossad­e flickvän och ställa allt till rätta igen.

– Sam kom för att besöka mig i Belgien, så vi dansade ihop innan min show! Vilken perfekt kväll, skrev stjärnan.

” Britney är förkrossad!”

 ??  ?? Britney blev inte glad över bilderna. Britney ihop med sönerna Jayden och Sean.
Britney blev inte glad över bilderna. Britney ihop med sönerna Jayden och Sean.
 ??  ?? Nyligen syntes Sam på en shoppingde­jt med en mystisk brunett.
Nyligen syntes Sam på en shoppingde­jt med en mystisk brunett.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden