Veckans NU!

Johnny & Amber

Kan en skilsmässa bli smutsigare än den mellan Amber Heard och Johnny Depp? Nu anklagar Depp sin exfru för att ha bajsat i hans säng – med flit!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL

Johnny Depp, 55, och Amber Heard, 32, skilde sig för ett och ett halvt år sedan, men fortfarand­e kommer nya historier om deras, minst sagt, tumultarta­de två- åriga äktenskap.

När paret tog ut skilsmässa anklagade Amber Johnny för att ha kastat en mobiltelef­on på henne under ett bråk, och bilder visade hennes blåslagna ansikte. Nu kommer bakgrundsh­istorien till misshandel­n, och det är en minst sagt skit- knasig historia...

GJORDE DET MED FLIT

Johnny hävdar nu att Amber ska ha bajsat i hans säng, med flit, efter ett bråk som startade efter att han kommit två timmar sent till hennes 30- årsfest. Enligt tidningen Mirror ska ” Pirates of the Caribbean”- stjärnan ha stormat ut från deras gemensamma bostad under bråket och dagen efter hittade deras hushållers­ka bajs i deras säng!

Amber slår ifrån sig anklagelse­rna och menar att avföringen kommer från deras lille york shireterri­er Boo.

Hushållers­kan menar däremot att bajshögen var för stor för att kunna komma från en liten hund.

– Det finns starka bevis i form av fotografie­r som kopplar Amber till avföringen, säger uppgiftslä­mnaren i tidningen och menar att det hela ska ha varit ett skämt från Ambers håll.

SKYLLER PÅ HUNDEN

Ambers representa­nt däremot känner till bajsstoryn, men står fast vid hundförkla­ringen.

– Boo har allvarliga problem med tarmen. Det var aldrig ett skämt och det var inte för att vara respektlös. Det var en oskyldig grej, som husdjur gör. Vi har inget annat att säga. Ms. Heard har gått vidare och vi vill inte blanda oss i detta struntprat, säger representa­nten.

Snacka om skitig historia!

” Det finns bildbevis!”

 ??  ?? Johnny Depp och Amber Heard står nog för Hollywood- historiens skitigaste skilsmässo­bråk. Nu anklagar Johnny Amber för att ha bajsat i hans säng (!)
Johnny Depp och Amber Heard står nog för Hollywood- historiens skitigaste skilsmässo­bråk. Nu anklagar Johnny Amber för att ha bajsat i hans säng (!)
 ??  ?? Bajsincide­nten var det som startade bråket där Johnny ska ha kastat en telefon i Ambers ansikte.
Bajsincide­nten var det som startade bråket där Johnny ska ha kastat en telefon i Ambers ansikte.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden