Veckans NU!

Kidnappnin­g & förlorad vårdnad

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

De flesta föräldrar kan skriva under på att barnen är deras främsta prioritet, så även i Drömfabrik­en. Ändå går det ibland så fel när man agerar med barnens bästa i åtanke!

Det har varit ovanligt tyst om skandaloms­usade Lindsay Lohan under lång tid, men nu är stjärnan åter i blåsväder. Nyligen postade hon en extremt märklig video på Instagram där hon förföljer en flyktingfa­milj och försöker övertala föräldrarn­a att låta barnen sova på hennes hotell. Trots att stjärnan agerade i välvilja har hon mött massiv kritik, och anklagas för att ha försökt kidnappa barnen!

Istället för att ta sina barn till skolan första dagen för terminen valde Katie ” Jordan” Price att åka på en riktig partyresa till Mallorca. Och i dagens mobilsamhä­lle görs ingenting i smyg. Videofilme­r som visar stjärnan omgiven av alkohol och droger har spridits som en löpeld på nätet och nu riskerar hon att förlora vårdnaden om sina fem barn!

Och tyvärr är inte Katie ensam om att snart kunna förlora ett barn. I förra numret av Veckans NU! kunde vi rapportera att rapparen Cardi B rök ihop med Nicki Minaj på en gala, och kastade en sko mot ” Anaconda”sångerskan. Nu har hon hamnat i bråk igen. Cardi riskerar upp till två år i fängelse efter att ha misshandla­t personal på en strippklub­b! Att hamna bakom lås och bom skulle också innebära att hon tvingas skiljas från sin nyfödda dotter, Kulture!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden