Veckans NU!

LEANN RIMES NYA ANSIKTE!

Sångerskan Leann Rimes har aldrig hymlat med sin förkärlek för Botox, men stjärnans nya nylle får fans att undra om ingreppen nu har gått för långt...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Can't fight the plastic! Det var verkligen svårt att känna igen sångerskan Leann Rimes , 36, när hon nyligen gjorde Los Angeles osäkert under en vild partykväll. Inte för att ” Can't fight the moonlight”- stjärnan har hymlat med sin förkärlek för plastiking­repp tidigare, men på festbilder­na är hon praktiskt taget oigenkännl­ig!

ERKÄNNER BOTOX

Stjärnan har tidigare erkänt att hon är en van användare av Botox och läppfiller­s, men enligt experter är det bra mycket mer än så som har ” fixats” till den här gången.

– Leann har aldrig hållit sig från enklare ingrepp emellanåt, men hon har alltid sett ut som sig själv. Hon har aldrig gått överstyr förrän nu, säger ett ögonvittne i tidningen NW och fortsätter:

– Det var svårt att ens se att det var hon. Det är synd för hon har alltid åldrats med värdighet och sett fantastisk ut. Nu har hon ett helt nytt ansikte.

HAR GJORT OM ALLT

Och nog har Leann gjort en hel- makeover alltid! Både näsa, läppar, kinder, ögonlock och ögonbryn ser ut att ha fått sig ett lyft inför partynatte­n.

– Hon har gjort ett helt ansiktslyf­t. Hon ser också ut att ha slätat ut huden under ögonen, säger plastikkir­urgen Dr. Dave David i tidningen och tillägger:

– Hon ser också ut att ha gått ner i vikt, vilket får hela hennes ansikte att se betydligt tunnare ut, medan hakan framstår som smalare.

” Man ser inte ens att det är hon!”

 ??  ?? Stjärnans vanliga ansikte var som bortblåst under utekvällen.
Stjärnans vanliga ansikte var som bortblåst under utekvällen.
 ??  ?? Är det verkligen du, Leann Rimes?
Är det verkligen du, Leann Rimes?
 ??  ?? Förutom sin nya fejja visade stjärnan även upp sin kropp i en väldigt avslöjande klänning som inte lämnade mycket åt fantasin...
Förutom sin nya fejja visade stjärnan även upp sin kropp i en väldigt avslöjande klänning som inte lämnade mycket åt fantasin...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden