Veckans NU!

ARIANA & PETE BRYTER UPP!

I juni satte Pete Davidson en ring på Ariana Grandes finger, bara veckor efter att hon och rapparen Mac Miller hade gått skilda vägar. Nu är förhålland­et slut.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Å h nej!

Det blev bara fyra månader ihop för Ariana Grande, 25, och Pete Davidson, 24, som förlovade sig bara veckor efter att de först började dejta.

Stjärnorna­s förhålland­e bekräftade­s kort efter Aris uppbrott från rapparen Mac Miller, och nu avslöjar en källa nära paret att förhålland­et gick för fort fram på för kort tid. – Det var alldeles för mycket alldeles för fort. Ingen i hennes närhet är förvånad, säger en källa nära sångerskan i tidningen People.

OVANLIG SJUKDOM

Trots blixtförlo­vningen har kärleken onekligen sett ut att blomstra mellan dem, och Pete har inte hållit sig från att lovorda sin fästmö i intervjuer.

– Jag är den lyckligast­e killen i världen, sa han i radioprogr­ammet ” The Howard Stern show” i augusti.

Det har varit några tuffa månader för ” No tears left to cry”- sångerskan. I början av september gick exet Mac bort efter en drogöverdo­s, och hon har avslöjat att sorgen har gett upphov till många panikånges­tattacker. Pete är inte själv främmande för att röka på, då han säger sig röka marijuana dagligen i medicinskt syfte. Komikern lider av den ovanliga tarmsjukdo­men Crohns syndrom.

– Marijuanan hjälper verkligen. Jag har rökt varje dag i åtta år, säger Pete till Howard Stern.

TAR EN PAUS

Enligt sajten TMZ var beslutet om uppbrottet ömsesidigt. Kort efter att paret bekräftade att de hade gått skilda vägar raderade Pete sin Instagram, och Ariana kommer nu att ta en paus från jobbet för att fokusera på sin mentala hälsa.

– Med tanke på allt som har hänt det senaste året tänker Ariana ta sig välförtjän­t tid till vila. Hon kommer att vara i sitt hem med de hon älskar mest och skriva ny musik utan någon deadline. Hon tackar sina fans för förståelse­n, säger en representa­nt för sångerskan i People.

 ??  ?? Ariana Grande och Pete Davidson har gjort slut, efter fyra månader ihop.
Ariana Grande och Pete Davidson har gjort slut, efter fyra månader ihop.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden