Veckans NU!

KOURTNEY & SCOTT I KVADRAT- DRAMA!

Ibland är det extra svår t att ” Keep up with the Kardashian­s”, speciellt när Kour tney och exet Scott Disick är i krig ihop med sina nya par tners! Can't ” Keep up with the Kardashian­s!”

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Var ska man ens börja? Efter uppbrottet från Kourtney Kardashian, 39, gick Scott Disick, 35, raskt vidare med 15 år yngre kändisdott­ern Sofia Richie, 20. Kourtney ville inte vara sämre, och hittade också en ungtupp i form av modellen Younes Bendjima, 25, och efter det uppbrottet i somras dejtar hon nu den nästan hälften så gamla modellen Luka Sabbat, 20. Men den som tror att exparet gläds åt den andras kärlekslyc­ka tror fel...

ÄR SVARTSJUK

Trots att Scott själv har dejtat en 20- åring i över ett år, är han långt ifrån glad att mamman till hans tre barn nu också gör det.

– Även om Scott är jättelyckl­ig med Sofia kan han inte hjälpa att han känner sig lite svartsjuk över att Kourtney har träffat en ny. Han kan inte se Luka som en potentiell styvfar till barnen, säger en källa med insyn till sajten Hollywood Life.

TAPPADE DET TOTALT

Trots Scotts svårighete­r med Kourtneys nya toyboy har exparet tillbringa­t mycket tid tillsamman­s på sistone, och bland annat åkt på semester ihop med sina barn. Det har istället fått Sofia att se rött!

– Sofia är övertygad om att Kourtney försöker sno tillbaka Scott från henne. Scott sa till henne att hon inte var välkommen på resan och det fick henne att tappa det totalt, säger en källa till sajten Radar Online, och fortsätter:

– Det här är hennes värsta mardröm. Glöm triangeldr­ama, de här stjärnorna bjuder upp till kvadrat- drama!

” Det är hennes värsta mardröm!”

 ??  ?? Scott och Kourtney var nyligen på semester med sina barn.
Scott och Kourtney var nyligen på semester med sina barn.
 ??  ?? Det blir alltmer seriöst mellan Kourtney och unge Luka Sabbat – till Scotts missnöje!
Det blir alltmer seriöst mellan Kourtney och unge Luka Sabbat – till Scotts missnöje!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden