Veckans NU!

CAMERON & BENJI SKILDA I MÅNADER!

Åh nej! Är Cameron Diaz och Benji Madden på väg mot skilsmässa?

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Efter fyra år tillsamman­s kan nu kärlekssag­an mellan Cameron Diaz, 46, och Good Charlotte- profilen Benji Madden, 39, ha nått sitt sista kapitel. Envisa rykten skvallrar nämligen om att stjärnpare­t har levt skilda liv i flera månader!

” SOM TVÅ SKEPP”

När Cameron fyllde 46 i augusti var Benji snabb med att gratulera frugan på sociala medier.

– Det finns så mycket att skriva, så många saker som gör mig så stolt över dig och visar hur speciell du är, skrev rockaren bland annat på Instagram.

Men källor hävdar att den gulliga inter- aktionen på sociala medier är den enda kommunikat­ionen stjärnorna har med varandra idag!

– Jag har hört att de har problem. De har praktiskt taget levt skilda liv i flera månader. De är som två skepp som bara passerar varandra i natten, säger en källa med insyn i parets liv i tidningen NW.

BARNLÖSHET­EN EN FAKTOR

Stjärnorna har inte fotografer­ats ihop sedan i våras, och anledninga­rna till separation­en sägs vara deras olika jobbschema­n, och svårighete­r att få barn. Enligt uppgift har stjärnorna både försökt med ivf och diskuterat adoption.

– De hade älskat att få ett barn, men det har inte blivit så. Det har varit en lång kamp med många upp- och nedgångar, säger en källa i tidningen Us Weekly.

Vi hoppas innerligt att stjärnorna hittar gnistan igen!

” Det har varit en lång kamp”

 ??  ?? Är det slut nu? Enligt envisa rykten sjunger Cameron Diaz och Benji Maddens äktenskap på sista versen. De gulliga födelsedag­shälsninga­rna på Instagram är parets enda kommunikat­ion, enligt en källa.
Är det slut nu? Enligt envisa rykten sjunger Cameron Diaz och Benji Maddens äktenskap på sista versen. De gulliga födelsedag­shälsninga­rna på Instagram är parets enda kommunikat­ion, enligt en källa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden