Veckans NU!

ALEXIS REN

Super- in uncern avslöjar sin hemlighet till friskt och vackert hår.

- HEMLIGHETE­N BAKOM VACKERT HÅR

Hur kommer det sig att vissa har vackert, tjockt och långt hår medan andra har hår som är tunt och stripigt? En bra hjälp på vägen kan vara att ge sitt hår näring inifrån med hjälp av det svenska kosttillsk­ottet Hair Volume ™ . Tablettern­a innehåller näringsämn­en med fokus på hårets kvalitet.

Hair Volume från New Nordic är världens ledande hårtillsko­tt. Basen är äpple- extrakt med växtfaktor procyanidi­n B2 tillsamman­s med andra ämnen som inifrån kan ge näring till håret på ett sätt som inga utvärtes produkter kan.

Hair Volume har många lojala användare över hela världen. En av dem är Sports Illustrate­d modellen och superin uencern Alexis Ren.

ALEXIS RENS HEMLIGHET BAKOM VACKERT HÅR

– Folk säger att skönhet kommer inifrån och det är helt i linje med min loso , säger Alexis som använder kosttillsk­ottet som en del av sin dagliga hårvårdsru­tin.

– Jag tar naturligtv­is hand om mitt hår från utsidan också men jag känner att jag får ett bättre resultat med vård från insidan också, berättar hon vidare. Detta är ett budskap som hon också delar med sina 12,6 miljoner Instagramf­öljare.

UPPSKATTAR TABLETTERN­A

Att vara en internatio­nell skönhets- och livsstilsi­n uncer innebär att man testar de nyaste och mest spännande produktern­a på marknaden. Men att ständigt utsätta håret för en mängd stylingpro­dukter har också sitt pris – det kan påverka hårkvalite­ten. Just av den anledninge­n började Alexis för några månader sedan ta Hair Volume för att hålla håret friskt och starkt.

– E er fyra veckor kunde jag märka skillnad, berättar hon. Mitt hår har blivit starkare, hårstråna klyvs inte lika lätt och det växer snabbt. Att använda Hair Volume är ett smidigt sätt för mig att hålla mitt hår och mina naglar starka.

VARFÖR ÄR HAIR VOLUME SÅ BRA?

Hair Volume är utvecklat och tillverkas i Sverige. Tabletten är baserad på äppleextra­kt tillsamman­s med vitaminer, mineral, aminosyror och andra värdefulla örtextrakt. Hair Volume innehåller biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår.

 ??  ??
 ??  ?? Alexis Ren: Efter fyra veckor kunde jag märka skillnad. Mitt hår har blivit starkare och hårstråna bryts inte så lätt och det växer snabbare.
Alexis Ren: Efter fyra veckor kunde jag märka skillnad. Mitt hår har blivit starkare och hårstråna bryts inte så lätt och det växer snabbare.
 ??  ?? Prova Hair Volume idag och få 20% rabatt – använd koden ALEXIS på hairvolume­o   cial. com Frågor besvaras av New Nordics kundservic­e: 040- 239520 www. newnordic. se
Prova Hair Volume idag och få 20% rabatt – använd koden ALEXIS på hairvolume­o cial. com Frågor besvaras av New Nordics kundservic­e: 040- 239520 www. newnordic. se
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden