Veckans NU!

BRITNEY GIFT I STÖRSTA HEMLIGHET!

Oops, did she do it agian? Enligt envisa r ykten – och en mystisk ring – har Britney Spears gått och gängat sig med sin Sam Asghari!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Vad är det vi ser på 36- åriga Britney Spears vänstra ringfinger? Det har tisslats och tasslats länge om att Brittan skulle vara redo att gå mot altaret för tredje gången med sin toyboy Sam Asghari, 24, och nu ser bröllopsdr­ömmen äntligen ut att ha slagit in!

– Britney har pratat länge om att hon vill gifta sig med Sam, under en liten och intim ceremoni. Det ser ut som att hon har gjort verklighet i planerna, säger en källa nära stjärnan i tidningen Star!

” INGEN ÄR FÖRVÅNAD”

Stjärnan syntes nyligen med en gyllene ring runt, just precis, vänster ringfinger, och källor i amerikansk media vittnar om att stjärnorna har pratat om att gifta sig under lång tid.

– Hon ville ha en liten ceremoni inför de närmaste. Britney är det första att erkänna att hon inte är lätt att leva med men Sam är så tålmodig och givmild. Hon vet inte vad hon skulle göra utan honom, säger källan och fortsätter:

– Hon är en sann romantiker och gör det som faller henne in för stunden, så ingen är förvånad över giftermåle­t.

Om ryktena stämmer är det Brittans tredje äktenskap, efter det rekordkort­a 55- timmarsför­hållandet med Ja son Alexander, och treåriga äktenskape­t med Kevin Federline, 40, som resulterad­e i barnen Sean, 13, och Jayden, 12.

 ??  ?? Brittan syntes nyligen med en misstänkt vigselring runt sitt finger!
Brittan syntes nyligen med en misstänkt vigselring runt sitt finger!
 ??  ?? Ryktet säger att Sam och Britney numera är man och hustru!
Ryktet säger att Sam och Britney numera är man och hustru!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden