Veckans NU!

ANNAS DESPERATA ROP PÅ HJÄLP!

Efter skilsmässa­n från Chris Pratt har Anna Faris tynat bor t till nästan ingenting, och nu uppmanar fansen stjärnan att söka hjälp!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Medan exmaken Chris Pratt, 39, är lyckligt kär i Arnold Schwarzene­ggers dotter Katherine, 28, har Anna Faris, 41, haft det tufft sedan skilsmässa­n för lite mer än ett år sedan. Efter rykten om att hon dricker för att dränka sorgerna, har nu en Instagram- bild fått fansen att försöka tvinga stjärnan att söka hjälp!

DRÄNKER SORGERNA I SPRIT

Varningskl­ockorna började ringa i somras när den avmagrade skådisen betedde sig märkligt under premiären av sin film ” Overboard”. Anna spexade loss i olika hattar och gjorde överdrivna grimaser för kamerorna och flera besökare vittnar om att stjärnan verkade alkoholpåv­erkad.

– Det är ingen hemlighet att hon gillar att svepa en drink eller två. Hon säger att det hjälper henne hålla sig flytande men vänner är oroliga att hon dricker alldeles för mycket numera, säger en källa i tidningen NW.

” ÄR ALARMERAND­E”

Nyligen reagerade stjärnans fans när hon visade upp sina smala ben på Instagram. Bilden låg inte uppe längre än 15 minuter innan den raderades, men det var tillräckli­gt för att skapa en kritikstor­m.

– Du ser ohälsosam ut, ät! uppmanar en följare i kommentars­fältet.

– Det här är alarmerand­e! Den här bilden är ett rop på hjälp, skriver en annan.

Källor nära stjärnan avslöjar att hon har levt extremt ohälsosamt sedan skilsmässa­n.

– Hon äter som en fågel och dricker som en fisk, säger en insider i NW.

Ta hand om dig Anna!

” Hon äter som en fågel och dricker som en fisk”

 ??  ?? Hur mår du, Anna? Vittnen är övertygade om att stjärnan var påverkad under premiären av filmen ” Overboard”. Den här bilden skapade ramaskri innan den raderades.
Hur mår du, Anna? Vittnen är övertygade om att stjärnan var påverkad under premiären av filmen ” Overboard”. Den här bilden skapade ramaskri innan den raderades.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden