Veckans NU!

VICTORIA & MEL B I STORBRÅK!

Victoria Beckham är trött på Mel B: s ständiga uttalanden om en Spice Girls- återföreni­ng. Så pass att hon nu har fått nog och r yter ifrån ordentligt!

- AV: AGNETHE ALM FOTO: I BL

Friendship never ends... eller? Spice Girls återföreni­ng har varit en av de största snackisar de senaste åren. Ska de, eller ska de inte?

Turerna har varit många, och ” Scary Spice” Mel B, 43, har alltid hävdat att det är ” Posh Spice” Victoria Beckham, 44, som stoppar comebacken. Det har nu fått Vickan att gå i taket!

SER UT SOM GLÄDJEDÖDA­RE

Nu har Victoria tröttnat på Mel B: s yttranden om att gruppen är redo för att stå på scen tillsamman­s igen. För att visa var hon står har hon därför valt att konfronter­a Mel B, skriver tidningen The Sun.

– Hon har skällt ut Mel, och det har blivit ett riktigt storbråk. Varje gång Mel ger löften till fansen, blir det Victoria som i slutändan ser ut som glädjedöda­ren som förhindrar comebacken, säger en källa i tidningen.

INTE PRATAT PÅ MÅNADER

Enligt en källa har Victoria alltid varit med på att återförena­s för en konsert eller två, men att åka på turné? Nja, det har hon aldrig sagt ja till.

Stämningen mellan de båda stjärnorna har blivit mer och mer spänd. Trots att de varit i London och Los Angeles samtidigt har de inte setts sedan i februari.

– Victoria är rasande över att folk nu ger henne skulden för att det inte blir någon återföreni­ngsturné. Hon pekar fingret åt Mel B för att ha byggt upp förhoppnin­gar hos fansen, säger källan och fortsätter:

– Hon kommunicer­ar bara med Mel B via mejl, inte per telefon. Deras relation är verkligen inte bra just nu.

” Hon är rasande!”

 ??  ?? Victoria Beckham är på krigsstige­n. Det är den forna bandmedlem­men Mel B som har fått smaka på Poshs vrede.
Victoria Beckham är på krigsstige­n. Det är den forna bandmedlem­men Mel B som har fått smaka på Poshs vrede.
 ??  ?? Tyvärr ser en Spcie Girlsåterf­örening ut att dröja.
Tyvärr ser en Spcie Girlsåterf­örening ut att dröja.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden