Veckans NU!

JAG VILL HA BARN MED RIHANNA!”

I somras bekräftade Drake att han har ett kärleksbar­n med porrfilmst­järnan Sophie Brussaux. Men egentligen är det Rihanna han vill bilda familj med!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

På albumet ” Scorpion” som släpptes i somras bekräftar Drake, 32, för första gången att han är pappa till sonen som den franska porrfilmst­järnan Sophie Brussaux födde 2017, som Veckans NU! tidigare har skrivit om. Men ett oplanerat kärleksbar­n med ett engångslig­g var långt ifrån stjärnans familjepla­n. Sanningen är att han egentligen ville bilda familj med exet Rihanna, 30!

AVSLÖJADE KÄRLEKEN PÅ SCEN

På VMA- galan 2016 erkände artisten på scen att han hade varit kär i ” Umbrella”- sångerskan i flera år, och stjärnorna avslutade brandtalet med en passionera­d kyss!

– Hon är någon jag har varit kär i sedan jag var 22 år gammal, sa han om Riri.

Men trots kärleksför­klaringen varade för- hållandet bara i några månader. Uppbrottet ledde till att Drake i januari 2017 istället sågs på en middag med Sophie i Amsterdam. Och det verkar ha blivit en het natt! Månader senare berättade hon att hon var gravid, och ett DNA- test visade att sonen Adonis mycket riktigt var Drakes barn.

– Jag har en son, han är en vacker liten pojke. Galet blå ögon, bebisblå, säger artisten i en intervju med basketstjä­rnan Lebron James i tv- showen ” The Shop”.

BÅDA LIKA ANSVARIGA

” Gods plan”- stjärnan medger att det inte är det lättaste att uppfostra ett barn med en kvinna han aldrig har haft ett riktigt förhålland­e med, men han är fast besluten om att inte säga något ont om Sophie till Adonis.

– Jag är en ensamståen­de pappa och jag vill kunna förklara för min son vad som hände, men jag vill inte att han inte ska älska sin mamma. Vi är båda lika ansvariga för situatione­n och jag är väldigt glad över att vara pappa, säger han.

Han avslöjar också att hans familjedrö­mmar såg helt annorlunda ut. Han ville nämligen att Riri skulle bli mamma till hans barn!

– Livet tar konstiga vändningar och lär dig

flera läxor, och ibland får man inte sagoslutet som man har hoppats på, som att: ” Åh, Drake bildade familj med Rihanna, och det är så perfekt”, säger han i programmet, och fortsätter:

– Förresten så var det precis det jag ville ha.

 ??  ?? Förra hösten fick Drake ett kärleksbar­n, sonen Adonis, med porrfilmsk­ådisen Sophie Brussaux. Drake och Sophie syntes på middag ihop ganska exakt nio månader innan Adonis föddes!” Jag fick inte mitt sagoslut”
Förra hösten fick Drake ett kärleksbar­n, sonen Adonis, med porrfilmsk­ådisen Sophie Brussaux. Drake och Sophie syntes på middag ihop ganska exakt nio månader innan Adonis föddes!” Jag fick inte mitt sagoslut”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden