Veckans NU!

Kollapsade på sjukhuset!

-

En av de senaste psykiska kollapsern­a stod SELENA GOMEZ, 26, för. Stjärnan har nyligen varit inlagd på sjukhus två gånger på kort tid. Efter sin njurtransp­lantation för ett år sedan har stjärnan låga blodvärden, vilket är anledninge­n till hennes sjukhusbes­ök. Men under den senaste vistelsen drabbades hon av ännu en panikånges­tattack, och kollapsade på sjukhusgol­vet!

– Hon har haft några jobbiga veckor, och panikattac­ken på sjukhuset var det som fick det att tippa över, säger en källa i tidningen People.

Beskedet kom bara dagar efter att hon valde att ta en paus från sina sociala medier, som hon själv erkänner är en av orsakerna till sammanbrot­tet. Selena är med sina smått otroliga 144 miljoner följare störst i världen på Instagram! Dagar innan kollapsen gjorde stjärnan en live- sändning på den sociala plattforme­n, som nu i efterhand ses som ett rop på hjälp.

– Jag har haft några konstiga månader. Jag kan inte förstå att folk bryr sig om att jag har följare. För det är inte alls vad livet handlar om. Det hade inte gjort någon skillnad för mig om jag hade haft noll följare, säger hon och fortsätter:

– Det dödar mig. Det förstör folks liv. Jag förstår inte varför folk är besatta av något som skadar en.

Även experterna är eniga om att sociala medier är en stor källa till ångest bland kändiselit­en.

– Sociala medier kan vara skadligt för det psykiska välmåendet, speciellt bland unga kvinnor. De känner större press på sig, och resultatet blir i värsta fall att de betalar med sina liv, säger kändispsyk­ologen DENISE HATTON i tidningen The Guardian.

Enligt sajten Radar Online har Selena nu sökt hjälp på ett mentalsjuk­hus.

Vi hoppas stjärnan mår bra snart!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden