Veckans NU!

HÄR HÅNGLAR ENRIQUE MED ANNAN KVINNA!

Att ha fått tvillingar med Anna Kournikova stoppar tydligen inte Enrique Iglesias från att sticka tungan i en annan kvinnans hals...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Idecember chockade Enrique Iglesias, 43, och Anna Kournikova, 37, alla när de meddelande att de hade blivit föräldrar i största hemlighet, till tvillingar­na Lucy och Nicholas. Men pappalivet hindrar inte den spanska smörsångar­en från att ha roligt med andra kvinnor under sin turné!

BLÖT HÅNGELSTUN­D

När stjärnan nyligen uppträdde i Ukraina tog han upp ett exalterat fan på scenen, och den unga kvinnan tog verkligen tillfället i akt att visa sin uppskattni­ng till idolen. På videoklipp från spelningen ses kvinnan kasta sig om Enrique och utan föraning ge honom en het kyss – som sångaren genast besvarar! Det blev en blöt hångelstun­d innan Enrique till slut drog sig ur kvinnans grepp, men innan han visste ordet av hade fanet slagit armarna om honom än en gång, och nu även virat sina ben runt honom i omfamninge­n. Trots att kvinnan i videon ser ut att torrjucka mot stjärnan släpper inte Enrique taget, till publikens jubel!

” BLEV EXALTERAD”

Hur märkligt beteendet än må vara är det långt ifrån första gången Enrique kysser fans på scen.

– Jag blir väldigt exalterad när jag uppträder, och det händer att jag kysser folk då, om jag är på det humöret. Men ingen tunga, sa han i tidningen People 2010.

Av videon att döma har tungregeln ändrats sedan dess. Undra vad Anna säger?

 ??  ?? Det glada fanet tog sig friheten att hångla upp sångaren – till både publikens och Enriques nöje! I december välkomnade stjärnan och tennisprof­fset Anna Kournikova tvillingar­na Nicholas och Lucy. Vad ska Anna säga om pojkvännen­s hångelstun­d?
Det glada fanet tog sig friheten att hångla upp sångaren – till både publikens och Enriques nöje! I december välkomnade stjärnan och tennisprof­fset Anna Kournikova tvillingar­na Nicholas och Lucy. Vad ska Anna säga om pojkvännen­s hångelstun­d?
 ??  ?? Hoppsan! Det gick hett till på Enrique Iglesias konsert nyligen, med både grovhångel och juckande!
Hoppsan! Det gick hett till på Enrique Iglesias konsert nyligen, med både grovhångel och juckande!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden