Veckans NU!

Triss i par!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Löv is in the air! Nu har Amor varit i farten igen och skjutit sina pilar åt alla håll och kanter, så det blir mycket höstmys i Drömfabrik­en framöver!

Finns det en mer kärleksful­l tillställn­ing än ett bröllop? Vi tror knappast det!

På brittiska prinsessan Eugenies kändistäta vigselcere­moni nyligen var Demi Moore en av de inbjudna gästerna. Men hon verkar ha glömt att det inte var hon som skulle ha bröllopsna­tt när hon föll pladask för affärsmann­en James Middleton. Låter namnet bekant? Jo då, han är lillebror till prins Williams fru Kate Middleton!

Hokus pokus, simsalabim!

” Harry Potter”- stjärnan Emma Watson har trollat fram en ny kärlek, efter uppbrottet från ” Glee”skådisen Chord Overstreet. Stjärnan har setts mysa med affärsmann­en Brendan Wallace på en romantisk resa till Mexiko. Eller mysa är kanske en underdrift, då de praktiskt taget grovhångla­de inför övriga semesterfi­rare!

Man kan säga att det blev en magisk resa!

I förra numret av Veckans NU! kunde vi avslöja att Channing Tatum har hittat kärleken på nytt i sångerskan Jessie J. Nu vill inte hans exfru Jenna Dewan vara sämre, då även hon har gått vidare med en ny, prisad skådis! Vem han är? Det kan ni läsa om på sida 68.

Vi önskar dig en härlig stund med oss på Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden