Veckans NU!

” VI HAR GJORT SLUT!”

Efter 21 år som äkta makar avslöjar Will Smith nu att han och Jada Pinkett Smith har brutit upp i största hemlighet!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ingen kärlek varar tydligen för evigt i Hollywood, inte ens mellan superparet Will, 50, och Jada Pinkett Smith, 47. Makarna träffades 1995 och gifte sig 1997. Men efter 21 år som gifta avslöjar Will nu att de har brutit upp!

” DET VAR LÖJLIGT”

Det är i Jadas Facebook- serie, ” Red table talks”, som ” Men in black”- stjärnan kommer med chock- avslöjande­t. Det hela ska ha startat med ett bråk efter Jadas 40- årsfest redan 2011, där Will hade hyrt in Mary J. Blige att uppträda, och även sammanstäl­lt en film med videoklipp på Jadas avlidne mormor.

– Jada sa till mig att det var hennes dag, och att allt bara var ett löjligt sätt för mig att framhäva mitt ego. Förkrossan­de va? Idag förstår jag att jag blev förkrossad för att jag visste att hon hade rätt, det blev ingen fest för henne, säger Will.

INTE GIFTA LÄNGRE

Det dröjde flera år innan Will förstod innebörden av fruns ord, när dottern Willow, 18, inte längre ville turnera med sin hit ” Whip my hair”. Han var den som hela tiden hade pushat henne mot en musikkarri­är.

– Jag insåg för första gången det Jada hade sagt hela tiden. Att jag gömde mig bakom mitt ego och mina drömmar och kallade det för kärlek. Att sedan släppa den bilden var fruktansvä­rt jobbigt. Vi behövde krossa vårt äktenskap, säger han.

Konflikter­na ledde till att makarna gjorde slut under en period, men Will menar att en officiell skilsmässa aldrig fanns på kartan.

– Skilsmässa var inte ett alternativ. Men jag var mer förstörd än vad jag hade varit vid en skilsmässa. Vi gjorde slut inom äktenskape­t och hittade tillbaka igen.

Även om makarna så sent som i somras sa att de inte längre definierad­e sig själva som gifta, ser deras kärlek ut att ha repat sig!

” Vi krossade vårt äktenskap!”

 ??  ?? Skådisarna har barnen Willow och Jaden ihop. Will har även sonen Trey från ett tidigare äktenskap. Festen med Mary J. Blige startade det stora bråket som ledde till uppbrottet. Efter 23 år ihop, varav 21 som gifta, avslöjar nu Will och Jada Pinkett Smith att de har gått igenom ett uppbrott!
Skådisarna har barnen Willow och Jaden ihop. Will har även sonen Trey från ett tidigare äktenskap. Festen med Mary J. Blige startade det stora bråket som ledde till uppbrottet. Efter 23 år ihop, varav 21 som gifta, avslöjar nu Will och Jada Pinkett Smith att de har gått igenom ett uppbrott!
 ??  ?? Stjärnorna träffades redan 1995 och har hållit ihop i en smärre evighet i Hollywood- mått mätt.
Stjärnorna träffades redan 1995 och har hållit ihop i en smärre evighet i Hollywood- mått mätt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden