Veckans NU!

HAN ÄR JENNAS NYE MAN!

Channing vem? I samma veva som exet Channing Tatum har gått vidare med sångerskan Jessie J, har även Jenna Dewan hittat kärleken på nytt!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ivåras chockade Channing Tatum, 38, och Jenna Dewan, 37, alla när de annonserad­e sin skilsmässa, efter åtta år som gifta. Channing spillde dock ingen tid, utan har nu gått vidare med den brittiska sångerskan Jessie J, 30, som Veckans NU! tidigare har rapportera­t. Men Jenna verkar inte vilja vara sämre och nu har även hon hittat sig en ny man!

SÅGS PÅ HALLOWEEN- FEST

” Supergirl”- skådisen och hennes nya kärlek dök upp tillsamman­s på George Clooneys tequilamär­ke Casamigos årliga halloween- fest i slutet av oktober och drog omedelbart blickarna till sig.

Så vem är då den lycklige? Steve Kazee, 43, som han heter, är en Tony- vinnande skå- despelare, och enligt uppgift har stjärnorna dejtat i hemlighet i flera månader!

– Jenna trivs väldigt bra med Steve. De har dejtar i hemlighet i flera månader men det börjar bli alltmer seriöst, säger en källa i tidningen People.

” HOPPFULL INFÖR FRAMTIDEN”

Jenna och Channing träffades 2005 under inspelning­en av filmen ” Step up” och gifte sig fyra år senare. 2013 välkomnade de dottern Everly, 5. Men för sex månader sedan gick stjärnorna alltså skilda vägar, även om de fortfarand­e har god kontakt.

– Hon och Channing är fortfarand­e väldigt respektful­la mot varandra men hon är redo att gå vidare. Hon är hoppfull inför framtiden och hennes vänner är också jätteglada att hon är så lycklig, säger källan och fotsätter:

– Jenna och Steve har mycket gemensamt.

Vi önskar det nya paret all lycka!

” Det börjar bli seriöst”

 ??  ?? Stjärnan har hittat kärleken i skådespela­ren Steve Kazee.
Stjärnan har hittat kärleken i skådespela­ren Steve Kazee.
 ??  ?? Lyckan ler mot Jenna Dewan igen!
Lyckan ler mot Jenna Dewan igen!
 ??  ?? Nu har både Jenna och exmaken Channing Tatum gått vidare.
Nu har både Jenna och exmaken Channing Tatum gått vidare.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden