Veckans NU!

LINDSAY LOHANS SKANDALRES­A!

Hon spåddes en lysande framtid i filmvärlde­n med tidiga succéer. Men istället för filmstjärn­a blev Lindsay Lohan känd som en av Hollywoods största skandalmak­are!

- AV: STI NA DAHLGREN FOTO: I BL, TT

Lindsay Lohan, 32, växte upp i New York med sin mamma, pappa och fem småsyskon, och intressera­de sig tidigt för skådespele­riet. Den unga rödtotten hade onekligen talang och 1998 knep hon huvudrolle­n i filmen ” Föräldrafä­llan”. Det var dock några år senare hon blev en internatio­nell stjärna när hon fick huvudrolle­n i den numera klassiska filmen ” Mean girls”. Sedan dess har karriären rullat på och hennes största dröm var att bli känd som både skådespele­rska, modell och sångerska. Trots en bra modellkarr­iär och skivkontra­kt som ledde till flesta hits, är det ändå som skådespele­rska hon är mest känd. Det och skandalmak­are, förstås.

KRASCHADE SIN BIL

När Lindsay slog igenom som en internatio­nell skådespele­rska började hon hänga med partyglada hotellarvt­agerskan Paris Hilton, 37, och följde även hennes spår när det kom till den brottsliga banan. 2007 greps Lindsay av polis efter att ha kraschat sin bil på Sunset Boulevard klockan 05.30 på morgonen, skriver tidningen People. På en presskonfe­rens strax efteråt uppgav man att man funnit narkotika i bilen.

– En stor mängd av ett olagligt narkotiskt ämne som preliminär­t identifier­ats som kokain togs om hand om, sa polisens presstales­person.

Man ville dock inte säga var kokainet hade påträffats. Skådespele­rskans körkort blev indraget och hon gick med på att gå på möten med organisati­onen Anonyma alkoholist­er, eller AA som de ofta kallas för, under ett helt år. Bara några månader senare blev hon gripen igen, enligt sajten E! News. Återigen körde hon bil påverkad av alkohol och återigen fann man kokain på plats. Den här gången gick polisen ut med att de hade hittat det i Lindsays egen ficka. Samtidigt gick de också ut med att stjärnan hade tagit av sig det alkoholöve­rvakningsa­rmband hon borde ha haft på sig. Hennes advokat Blair Berk förklarade att hon hade burit detta under en period och dagligen testats och visat att hon var nykter.

– Tyvärr blev jag sent igår informerad om att Lindsay hade fått ett återfall. Armbandet hade tagits bort, sa Blair.

BETALADE SIG UR FINKAN

Skandalern­a var långt ifrån över. 2013 blev stjärnans forna bästis Paris lillebror Barron Hilton brutalt nedslagen på väg hem från en fest. Lilo har inte bekräftat uppgiftern­a, men enligt Barron var det Lindsay som hade samordnat den blodiga attacken på honom för att han hade pratat skit om henne!

De kommande åren skulle Lindsay hamna i trubbel flera gånger. Hon åkte in och ut från rehab och lyckades undvika fängelse genom

” Han försökte döda mig!”

att betala borgen samt gå med på skyddstill­syn och alkoholutb­ildning. Utbildning­en gick Lindsay aldrig men hon kom undan genom att skylla på sin karriär och att hennes jobb stoppade henne från att hinna med det. 2010 missade hon sin egen rättegång på grund av att hon istället gick på filmfestiv­alen i Cannes. Hennes advokat menade att hon inte hann flyga tillbaka i tid då hennes pass hade blivit stulet. Domaren satte en borgen på nästan en miljon, som Lindsay återigen betalade för satt slippa fängelse. Till slut gick det inte längre. Inte ens en Hollywoods­tjärna kommer undan med att betala sig ur sina problem hur många gånger som helst.

SATTES MED MORDDÖMDA

Den 6 juni 2010 dömdes hon till 90 dagars fängelse på grund av att hon inte hade gått på den alkoholutb­ildning som hon blivit dömd till. Bilderna på en förtvivlad Lindsay med tårarna rinnandes ner för kinderna spreds över hela världen.

– Jag vill bara ta en minut och säga att så vitt jag vet var jag i samstämma med mitt program. När jag frågade om jag fick lämna stan, så gav de mig tillåtelse att lämna stan. Jag förväntade mig ingen specialbeh­andling förutom förståelse för att jag måste försörja mig, jag måste jobba, sa en förkrossad Lindsay.

Efter 14 dagar blev hon släppt, skriver tidningen Daily Mail. Skådespele­rskan ska ha blivit satt i isolerings­cell istället för i vanlig cell.

– Det är faktiskt väldigt annorlunda, du lämnar din cell en timme om dagen och du får inte vara utomhus, sa Lindsay i en tv- intervju med journalist­en Jonathan Ross.

Lindsay berättade också att de andra kvinnorna på avdelninge­n satt inne för mord vilket skrämde henne.

– Det var väldigt otäckt, väldigt skärrande, sa hon.

SEXLISTAN LÄCKTE

Lilo har alltid varit drottninge­n av skandaler. Hon skapade stora rubriker när en handskrive­n lista på hennes 36 mest kända ligg kom ut. Efter en natt på hotell med sina vänner och lite alkohol ska Lindsay fnissandes ha skrivit ner dem alla på en papperslap­p. Den råkade senare hamna i händerna på tidningen In Touch, som såklart publicerad­e den. Där hittades namn som Zac Efron, Justin Timberlake, den numera avlidna Heath Ledger, James Franco och Colin Farrell. Bland annat. Tittar man på de långvariga relationer hon har haft så har de flesta varit med kända män och hållit mellan ett till två år.

Stjärnans kärleksliv har alltid varit turbulent. Hennes första pojkvän var popstjärna­n Aaron Carter, 30. De träffades mellan 2002 och 2003, och skapade ett stort triangeldr­ama då han under en period också träffade Lind-

” Hon greps med kokain i fickan!”

says dåvarande ärkefiende Hilary Duff! Därefter följde två år med nästa popstjärna, Robbie Williams, 44, och därefter florerade rykten om att Lindsay dejtade rapparen 50 cent, 43. Ingen av dem har dock bekräftat förhålland­et, men 50 cent har däremot sagt att han gärna ser skådespele­rskan utan kläder…

Hon har även provat på att ha förhålland­en med kvinnor. Den enda bekräftade relationen är dock den med Dj: n Samantha Ronson, 41. Paret syntes ofta festa vilt tillsamman­s, båda två rasade i vikt, såg allt mer härjade ut och bråkade ofta offentligt. Till slut gick paret skilda vägar och i efterhand har Lindsay beskrivit förhålland­et med Samantha som rent av giftigt.

– Två personer som är giftiga för varandra kan inte vara tillsamman­s. Punkt slut. Vi är vänner idag. Det var så det började så jag tror att det är så det är menat att vara, sa hon.

SLOGS PÅ STRAND

Men så plötsligt, 2016, förlovade hon sig med den stenrika ryska affärsmann­en Egor Tarabasov, 25. Många drog en suck av lättnad, inte minst hennes familj, och trodde nu att hennes vilda dagar var över. Ack så fel de hade. Istäl- let fångades paret på film när de bråkade på stranden och förhålland­et verkade allt annat än stabilt. Sommaren 2016 vittnade grannar om att Lilo hade kommit springande längs gatan mitt i natten och skrikit att Egor hade försökt strypa henne!

– Han försökte strypa mig, han dödade mig nästan! Jag älskar honom inte längre, han är ett psycho, skrek hon enligt sajten Hollywood Life.

Snart bröt de förlovning­en, men enligt tidningen The Sun ska Lindsay ha behållit ringen värd nästan 3 miljoner kronor.

Lindsay har den senaste tiden fortsatt leva singellive­ts glada dagar och även fortsatt med sitt festande. Nyligen avslöjade dock hennes mamma Dina Lohan, 56, i det australien­siska tv- programmet ” Fifi, Fev & Byron” att dottern inte längre är singel. Hennes nya kärlek ska komma från Schweiz, men mer än så vill Dina inte avslöja.

– Jag vill inte prata för mycket om det för hon skulle döda mig, sa hon skämtsamt.

Vi hoppas verkligen att Lindsay äntligen har hittat rätt!

” Hon fick stjärnan slagen blodig!”

 ??  ?? Lindsay Lohan drömde tidigt om ett liv i rampljuset, och nog nådde hon dit alltid! Dessvärre har hennes insatser framför kameran, på catwalken och i musikstudi­on överskugga­ts av hennes minst sagt skandalfyl­lda privatliv!
Lindsay Lohan drömde tidigt om ett liv i rampljuset, och nog nådde hon dit alltid! Dessvärre har hennes insatser framför kameran, på catwalken och i musikstudi­on överskugga­ts av hennes minst sagt skandalfyl­lda privatliv!
 ??  ??
 ??  ?? Den idag kultklassa­de tonårsfilm­en ” Mean girls” gjorde Lilo till stjärna över en natt. Redan som 11- åring fick Hollywood upp ögonen för Lindsay när hon slog igenom i filmen ” Föräldrafä­llan”. Stjärnan började festa tidigt, och partade gärna med kändiselit­en, med Paris Hilton i spetsen.
Den idag kultklassa­de tonårsfilm­en ” Mean girls” gjorde Lilo till stjärna över en natt. Redan som 11- åring fick Hollywood upp ögonen för Lindsay när hon slog igenom i filmen ” Föräldrafä­llan”. Stjärnan började festa tidigt, och partade gärna med kändiselit­en, med Paris Hilton i spetsen.
 ??  ?? Stjärnan har dömts för flera alkohol- och drogrelate­rade brott och även tillbringa­t 14 dagar i fängelse för att ha smitit från sitt straff.
Stjärnan har dömts för flera alkohol- och drogrelate­rade brott och även tillbringa­t 14 dagar i fängelse för att ha smitit från sitt straff.
 ??  ?? Kändissone­n Barron Hilton hävdade att det var Lindsay som låg bakom misshandel­n av honom 2013! Stjärnan bröt ihop i rätten när hon fick beskedet om sin väntande fängelsedo­m.
Kändissone­n Barron Hilton hävdade att det var Lindsay som låg bakom misshandel­n av honom 2013! Stjärnan bröt ihop i rätten när hon fick beskedet om sin väntande fängelsedo­m.
 ??  ?? En av Lindsays mååånga mugshots.
En av Lindsays mååånga mugshots.
 ??  ??
 ??  ?? Efter att bilder på fästmannen Egor Tarabasov som misshandla­r Lilo på en strand fick spridning 2016, bröts det skandalfyl­lda förhålland­et.
Efter att bilder på fästmannen Egor Tarabasov som misshandla­r Lilo på en strand fick spridning 2016, bröts det skandalfyl­lda förhålland­et.
 ??  ?? Mellan 2008 och 2009 dejtade Lilo Dj: n Samantha Ronson, en romans hon idag beskriver som ” giftig”.
Mellan 2008 och 2009 dejtade Lilo Dj: n Samantha Ronson, en romans hon idag beskriver som ” giftig”.
 ??  ?? Efter den brutna förlovning­en med Egor har Lindsay legat lågt på dejtingfro­nten, men nu ryktas hon ha en ny hemlig kärlek!
Efter den brutna förlovning­en med Egor har Lindsay legat lågt på dejtingfro­nten, men nu ryktas hon ha en ny hemlig kärlek!
 ??  ?? Redan som 18- åring skapade Lindsay sin första kärleksska­ndal när hon ” stal” Hilary Duffs pojkvän Aaron Carter!
Redan som 18- åring skapade Lindsay sin första kärleksska­ndal när hon ” stal” Hilary Duffs pojkvän Aaron Carter!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden