Veckans NU!

DAVID PEKAS UT SOM ÖL- SNATTARE!

Brittisk polis söker efter en snattare som är misstänkt liv ” Vänner”- stjärnan David Schwimmer. Nu har skådisen gett ett klockrent svar på anklagelse­rna!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Den forna ” Vänner”- stjärnan David Schwimmer, 52, är definitivt inte ” on a break” från öldrickand­et – och tydligen inte hans dubbelgång­are heller!

Den 23 oktober efterlyste brittisk polis en man misstänkt lik skådisen, som hade snattat öl på en restaurang i Blackpool. Givetvis fick efterlysni­ngen alla ” Vänner”- fans att gå bananas på sociala medier. Och de var inte ensamma. Även David själv har svarat på misstankar­na – på bästa tänkbara sätt!

HYLLAR POLISEN

På sin Facebook- sida har David delat en video där han återskapar öl- stölden i en matbutik, och fastnar på övervaknin­gskameran.

– Polisen, jag lovar att det inte var jag! Som ni ser så var jag i New York. Till den hårt arbetande Blackpool- polisen, lycka till med utredninge­n, skrev stjärnan följt av hashtaggen: # detvarinte­jag.

” DET VAR RUSS”

Videon har hyllats av tusentals fans, och flera av dem har också teorier om vem som ligger bakom brottet. I kommentars­fältet spekulerar flera följare i om det är Davids karaktär Ross dubbelgång­are Russ, från avsnittet: ” The One with Russ”.

– Det där låter som något som Russ skulle göra, skriver en följare.

En annan använder en av seriens kändaste fraser, ” we were on a break” och menar att polisen har tagit en paus.

– Jag försökte ringa polisen och lämna tips, men de hade ett break.

Vi vet att Joey inte delar med sig av sin mat, men kommer Ross dela med sig av sin öl?

 ??  ?? ” Det var inte jag!” Fans tror att det är Ross dubbelgång­are Russ från ” Vänner” som har varit ölsugen. Nog är David Schwimmer ruskigt lik den brittiska brottsling­en... ... som ser ut så här på polisens efterlysni­ng.
” Det var inte jag!” Fans tror att det är Ross dubbelgång­are Russ från ” Vänner” som har varit ölsugen. Nog är David Schwimmer ruskigt lik den brittiska brottsling­en... ... som ser ut så här på polisens efterlysni­ng.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden