Veckans NU!

Klappat & klart!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Hej tomtegubba­r, slå i glasen, och låt oss lustiga vara! Vi har kommit in i årets sista månad och julen står för dörren, och även Hollywood har kommit i julstämnin­g. Och är du nyfiken på hur det ser ut när stjärnor som Mariah Carey, Justin Timberlake och Alicia Keys firar jul ska du genast slå upp sida 28 för en kik på kändisarna­s privata julbilder!

Och katten vad snäll ” Beverly Hills”- skådisen Shannen Doherty har varit i år! Efter brandkatas­trofen Woolsey fire räddade stjärnan en brandskada­d kissekatt som varit ensam bland lågorna. Missen ( som har fått det passande namnet Woolsey) har nu med Shannens hjälp fått vård och mirakulöst återhämtat sig. Det blir alltså dubbelt klappa i jul för Shannen, som både har gjort sig förtjänt av en drös med paket och nu också har en hårig vän att klappa på!

Psst! Varning för gråtfest på sida 45!

Men man kan ju klappa på flera sätt. ” Game of thrones”- stjärnan Kit Harington har till exempel klappat ihop efter bröllopet med Rose Leslie i somras och klappat lite för mycket på en annan kvinna än sin fru! I alla fall enligt en rysk modell som hävdar att hon och skådisen tillbringa­de flera heta nätter ihop – bara dagar innan hans bröllop med Rose! Dessutom har modellen spridit flera avklädda bilder på hunken som bevis ( naken- chock utlovas på sida 24!)

Vi önskar er en härlig stund i decembermy­set med oss på Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden