Veckans NU!

PARIS FESTAR BORT MILJARD- ARV!

For tsätter Paris Jackson sitt vilda leverne är snar t ar vet från pappa Michael ett minne blott!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Jackson- familjen har länge varit oroliga för Michaels dotter Paris, 21, vars vilda leverne och kärleksrel­ationer med kvinnor inte går hem hos hennes konservati­va farmor Katherine. Men att kändisdott­ern nu istället har slagit sig till ro med en man mildrar trots det inte deras oro. Istället fasar de nu för att Michaels miljardarv ska gå till spillo!

VILL GIFTA SIG

Sedan Paris pappa Michael Jackson gick bort 2009 har hon kommit sin övriga släkt mycket nära, men hennes livsstil går inte hem hos familjen.

Efter den korta flingen med modellkoll­egan Cara Delevingne, 26, i våras har Paris de senaste månaderna kilat stadigt med trummisen Gabriel Glenn, från bandet Soundflowe­r. Och kärleken verkar verkligen spira mellan dem. Enligt uppgift är Paris redo att slå sig till ro med Gabriel så snart som möjligt.

– Paris har sagt till sin familj att hon är övertygad om att Gabriel är den rätta och att hon vill gifta sig med honom, säger en källa med insyn till sajten Radar Online och fortsätter:

– De har dejtat i flera månader och hon känner att de har någonting bra på gång.

” UTNYTTJAR HENNE”

Men ett giftermål är inget som får familjen att jubla precis. Tvärtom är de oroliga att Paris ska förlora sin pappas miljardarv vid en eventuell skilsmässa!

– Gabriel har inte det bästa ryktet och hennes släkt är oroliga att han bara utnyttjar henne. De vill att hon ska vara försiktig och se till att hon har ett ordentligt äktenskaps­förord innan hon gifter sig, säger källan.

Och det är inte bara förhålland­et med Gabriel som kan ställa till det ekonomiskt. Paris intresse för festande har också gjort att hon har satt sprätt på bra mycket mer stålar än vad hon får in. Nyligen sågs hon misstänkt berusad på en flygplats!

– Hon gick som en zombie, säger ett vittne till sajten.

Familjen sägs ha försökt få in Paris på rehab igen. Redan i tonåren tvingades hon till en internatsk­ola för ungdomar med psykiska problem, efter ett självmords­försök. Men Paris vill inte lyssna och vägrar trappa ner på varken festandet eller rökandet.

– Hon är utom kontroll, och det finns ingenting de kan göra, avslutar insidern.

 ??  ?? Kändisdott­ern Paris Jackson är bra på att sätta sprätt på pengar – på både fest och dricka! Paris förkärlek för både droger, cigaretter och alkohol har gjort hennes familj rejält oroliga.
Kändisdott­ern Paris Jackson är bra på att sätta sprätt på pengar – på både fest och dricka! Paris förkärlek för både droger, cigaretter och alkohol har gjort hennes familj rejält oroliga.
 ??  ??
 ??  ?? Familjen är inte stormförtj­usta i Paris pojkvän Gabriel Glenn, precis. Fortsätter det så här så är pappa Michaels miljarder snart puts väck!
Familjen är inte stormförtj­usta i Paris pojkvän Gabriel Glenn, precis. Fortsätter det så här så är pappa Michaels miljarder snart puts väck!
 ??  ?? Farmor Katherine Jackson är orolig för barnbarnet­s framtid.
Farmor Katherine Jackson är orolig för barnbarnet­s framtid.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden