Veckans NU!

JUSTIN BIEBERS SAMMANBROT­T!

Smekmånade­n är över. Bara månader efter blixtbröll­opet med Hailey Baldwin är Justin Bieber nära en mental kollaps!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Hur mår Justin Bieber, 24, egentligen? Bara månader efter vigseln med Hailey Baldwin, 22, borde sångaren vara i sin lyckligast­e stund i livet. Men så verkar inte vara fallet. Istället har stjärnan rakat av sig håret, skaffat en ansiktstat­uering och vid flera tillfällen brustit ut i tårar offentligt. Nu är både frun Hailey och omvärlden oroliga för att Justin är nära ett psykiskt sammanbrot­t – igen!

GRÄT I NÖJESPARKE­N

Varningskl­ockorna började ringa i mitten av oktober när Justin syntes gråta öppet i nöjesparke­n Universal studios i Los Angeles. Det hände bara dagar efter nyheten att hans ex Selena Gomez, 26, hade sökt hjälp för sina psykiska besvär, efter att hon kollapsade på ett sjukhus.

– Han grät. Det var uppenbart att det var en väldigt känslosam stund. Hailey frågade honom varför det alltid handlar om Selena, säger ett vittne i tidningen NW.

Gråtattack­en var tyvärr inte en engångshän­delse. Flera gånger under hösten har sångaren setts bryta ihop, medan Hailey har gjort vad hon kan för att trösta sin make när han inte kan sluta gråta.

– Hailey är desperat. Det är jobbigt för henne, speciellt när alla pratar om att Justin fortfarand­e mår dåligt för Selenas skull, säger en insider i samma tidning.

LÄMNAR LANDET

Men Hailey sägs inte ha gett upp hoppet! Nyligen köpte ” Sorry”- sångaren ett nytt hem i Kanada, som Veckans NU! tidigare har rapportera­t, och modellen hoppas nu att en flytt till hans hemland ska råda bot på de tidiga äktenskaps­problemen.

– Hon har lovat att flytta till Kanada med honom. Hon var så lycklig när han köpte ett hus vid en sjö åt dem, säger källan.

Lyckligtvi­s har Justin själv sett varningste­cknen och valt att ta en paus från musiken, för att ” hitta sig själv”.

– För första gången tar han en stor paus och ändå frågar alla när han ska göra ny musik igen. Låt honom vara, säger en person i popstjärna­ns närhet i tidningen People.

” Han kan inte sluta gråta!”

” Det handlar alltid om Selena”

 ??  ?? ... Tre gråtande Justin Bieber! Sångaren har brutit ihop flera gånger den senaste tiden, och Hailey Baldwin gör vad hon kan för att trösta sin make. Selena Gomez sammanbrot­t tros vara anledninge­n till Justins dåliga mående.
... Tre gråtande Justin Bieber! Sångaren har brutit ihop flera gånger den senaste tiden, och Hailey Baldwin gör vad hon kan för att trösta sin make. Selena Gomez sammanbrot­t tros vara anledninge­n till Justins dåliga mående.
 ??  ?? ... Två gråtande Justin Bieber...
... Två gråtande Justin Bieber...
 ??  ?? En gråtande Justin Bieber...
En gråtande Justin Bieber...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden