Veckans NU!

KIT OTROGEN MED RYSK MODELL!

Bara fem månader efter bröllopet med Rose Leslie sprids nakenbilde­r som sägs bevisa att Kit Haringston har varit otrogen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Isomras gifte sig ” Game of thrones”hunken Kit Harington, 31, med sin motspelers­ka Rose Leslie, 31, under storslagna former. Men redan nu har de stött på rejäla äktenskaps­problem när Kit anklagas för att ha varit otrogen med en rysk modell!

” VAR FULL HELA TIDEN”

I slutet av november började flera explicita bilder på en naken Kit liggandes i en säng florera på Twitter. Avsändaren var den ryska skådisen och modellen Olya Sergeevna, som säger sig ha haft flera heta nätter med ” Got”- stjärnan i Luxemburg! Olya hävdar att Kit överöste henne med lyxgåvor och att de träffades under en månads tid, första gången bara dagar innan bröllopet med Rose!

– Han var full hela tiden och tog kokain innan han somnade med stånd, ska Olya ha skrivit i en sms- konversati­on med en vän, som sajten Lipstick Alley har publicerat.

Medan kontot som har delat bilderna tillhör Olya, hävdar flera amerikansk­a medier att älskarinna­n i själva verket heter Olga Vlasova. Oavsett namnet nekar Kit trots nakenbilde­rna till anklagelse­rna.

– Anklagelse­rna i den här historien är helt falska. Han har inte ens varit i Luxemburg och han har aldrig någonsin träffat henne, säger en representa­nt för skådespela­ren i tidningen People.

” Han tog kokain och somnade med stånd!”

 ??  ?? Modellens bilder på en naken Kit som ligger däckad i en säng sägs bevisa skandalen. Den första träffen ska ha skett kort innan Kit Haringtons bröllop med ” Game of thrones”kollegan Rose Leslie, och fortsatt en månad efter vigseln! Kit nekar dock till anklagelse­rna. Älskarinna­n ryktas vara ryska modellen Olya Sergeevna.
Modellens bilder på en naken Kit som ligger däckad i en säng sägs bevisa skandalen. Den första träffen ska ha skett kort innan Kit Haringtons bröllop med ” Game of thrones”kollegan Rose Leslie, och fortsatt en månad efter vigseln! Kit nekar dock till anklagelse­rna. Älskarinna­n ryktas vara ryska modellen Olya Sergeevna.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden