Veckans NU!

DEMI TVINGAS DUMPA HENRY!

Nyligen hittade Demi Lovato kärleken i skandaloms­usade Henr y Levy. Nu tvingar stjärnans mamma henne att dumpa pojkvännen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Omvärlden jublade när Demi Lovato, 26, i november lämnade rehab efter tre månaders behandling. Detta efter att hon i somras hittades medvetslös i sitt hem efter en allvarlig drogöverdo­s. Däremot jublades det inte lika högt när det uppdagades att hon hade fallit för en av sina medpatient­er, modedesign­ern Henry Levy. Nu sätter stjärnans mamma ner foten – och tvingar dottern att dumpa pojkvännen!

TILL REHAB I TONÅREN

Demi har haft problem med både droger och ätstörning­ar under sin karriär och tvingades till rehab redan som 18- åring. Efter att ha varit nykter i sex år föll hon tillbaka i miss- bruket i våras, något hon sjunger om i låten ” Sober”. Det är därför inte så konstigt att hennes närstående reagerade när hon presentera­de Henry som sin partner, då han precis som hon har åkt in och ut från rehab sedan tonåren för sitt drogmissbr­uk!

– Demis mamma ville ha ut Henry ur bilden så fort de fick se dem ihop. Henry har precis blivit nykter och är inte den typ av kille de vill att Demi ska umgås med, säger en källa nära Demis mamma Dianna Hart, 56, till sajten Radar Online.

DÅLIGT INFLYTANDE

Sångerskan­s ex Wilmer Valderrama, 38, sägs vara rejält missnöjd med hennes val av partner, och både han och flera andra sägs ha varnat Dianna för Henry.

– Henry hänger fortfarand­e i kretsar som Dianna inte vill se sin dotter i. Flera personer har varnat henne för att Henry inte har något gott inflytande på dottern, säger källan.

Om Demi lyder mammas råd återstår att se!

” Hon vill ha ut honom ur bilden”

 ??  ?? Demi Lovato och Henry Levy träffades på rehab. Nu tvingar stjärnans mamma Dianna dottern att bli singel igen!
Demi Lovato och Henry Levy träffades på rehab. Nu tvingar stjärnans mamma Dianna dottern att bli singel igen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden