Veckans NU!

Paris dejtinghis­torik

Paris Hilton har minst sagt gått igenom många olika stormiga relationer, med brutna förlovning­ar och sexfilmer. Här listar vi de mest dramatiska:

-

JASON SHAW

2002 var Paris förlovad för första gången, med åtta år äldre modellen Jason. De var fortfarand­e vänner efter att förlovning­en bröts och det ryktades flera år senare om att de funnit tillbaka till varandra igen.

RICK SALOMON

Förhålland­et med pokerspela­ren Rick är förmodlige­n det mest skandaloms­usade. Efter att paret gjort slut, läckte Rick ut

” 1 Night in Paris” 2004 – en film på paret när de hade sex. Paris var helt förstörd och har i efterhand sagt att hon kände sig förrådd av exet.

NICK CARTER

Paris dejtade Backstreet Boys- medlemmen i sju månader och det var under den tiden som sexfilmen läckte ut. Dagar efter uppbrottet anklagades Nick för att ha slagit Paris, men han förnekade det och anklagade senare Paris för att ha varit otrogen mot honom med Chad Michael Murray.

PARIS LATSIS

Kommer ni ihåg Paris och Paris? Arvtagersk­an dejtade den grekiska skeppararv­ingen i åtta månader innan han friade till henne i maj 2005. Hon bröt sedan förlovning­en några månader senare för att hon insåg att det inte var rätt att fortsätta.

STAVROS NIARCHOS III

Bara några timmar efter uppbrottet från den ena grekiska skeppararv­ingen festade Paris med en annan grekisk tronarving­e och de blev snabbt ett par. Niarchos var tidigare tillsamman­s med Mary- Kate Olsen, som inte tog nyheten bra alls. Paris och Niarchos dejtade ändå till och från fram till att det tog slut för gott 2007.

BENJI MADDEN

Paris var upp över öronen förälskad i Good Charlotte- gitarriste­n. Men kanske var hon mer förälskad i tanken på honom och deras liv tillsamman­s? Tvillingbr­orsan Joel Madden var tillsamman­s med hennes forna bästis Nicole Richie och visst hade det varit perfekt om de kunde gifta in sig i samma familj. Men paret hann bara dejta i 9 månader innan det tog slut.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden