Veckans NU!

DEMI, 56, MAMMA IGEN – MED ENEN KVINNA!

Länge leve kärleken! Demi Moore har kärat ner sig i sin nära vän Masha Manszuka – och nu planerar paret att uppfostra barn ihop!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Ä ktenskapen med Bruce Willis, 63, och Ashton Kutcher, 40, slutade i fiasko för Demi Moore, 56, och stjärnan har haft svårt att hitta en passande man sedan hon och Ashton gick skilda vägar 2011. Men på senaste tiden har hon setts tillbringa mycket tid med sin nära vän, serbiska stylisten Masha Mandzuka. Men flera källor i både amerikansk­a och serbiska medier skvallrar nu om att damerna är mer än bara ” vänner”.

INSTALLERA­T BILBARNSTO­L

Förutom den ” intima” relationen, som källor

” De är väldigt intima med varandra”

vittnar om, sägs Demi även ha kommit väldigt nära Mashas två barn, så nära att de till och med ser henne som sin extramamma! Demi uppges också ha installera­t en bilbarnsto­l till stylistens dotter Rumi, 2, i sin egen bil.

– När de är ensamma är Demi och Masha väldigt intima med varandra. De håller ofta hand och Demi är som en andra mamma till Mashas barn, säger en källa till sajten Radar Online.

SETTS IHOP I SERBIEN

Men relationen verkar vara långt ifrån ny, utan ryktas ha pågått bakom kulisserna i över två års tid – alltså sedan Rumi föddes!

Serbiska källor hävdar också att Demi vid flera tillfällen har setts ihop med Masha i den sistnämnde­s hemland, främst huvudstade­n Belgrad, under flera års tid. Där är dock damernas förmodade relation ingenting som får folk att höja på ögonbrynen längre.

– Det här är en stad där alla känner varandra. Alla har skrivit om deras relation, säger en serbisk journalist i tidningen NW.

ÖPPET FÖRHÅLLAND­E

Masha är inte den första kvinnan i Demis liv. Under äktenskape­t med Ashton ryktades makarna vara flitiga gäster på swingerskl­ubbar och hade ett öppet äktenskap som tillät Demi att ligga med andra kvinnor.

– Demi har alltid fallit för väldigt maskulina macho- killar, men Masha är väldigt annorlunda, säger en insider i NW och fortsätter:

– Jag minns att hon dejtade en kvinnlig målare från Los Angeles. Hon har ju inte haft någon vidare tur med männen, så varför inte prova lyckan med en kvinna igen?

Vi önskar paret all lycka!

” Alla känner till relationen”

 ??  ?? Mer än bara vänskap? Det verkar så mellan Demi Moore och serbiska stylisten Masha Mandzuka.
Mer än bara vänskap? Det verkar så mellan Demi Moore och serbiska stylisten Masha Mandzuka.
 ??  ?? Demi har blivit som en extramamma åt Mashas dotter Rumi.
Demi har blivit som en extramamma åt Mashas dotter Rumi.
 ??  ?? I Serbien är damernas relation ingen hemlighet, enligt en serbisk journalist.
I Serbien är damernas relation ingen hemlighet, enligt en serbisk journalist.
 ??  ?? Enligt uppgift har paret dejtat i hemlighet i över två år!
Enligt uppgift har paret dejtat i hemlighet i över två år!
 ??  ?? Skådisen sades ha heta nätter med kvinnor även när hon var gift med Ashton Kutcher.
Skådisen sades ha heta nätter med kvinnor även när hon var gift med Ashton Kutcher.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden