Veckans NU!

AMAL HITTAR DRÖMMANNEN ÅT JENNIFER!

Angelina Jolies värsta mardröm ser ut att ha besannats när hennes två ärkerivale­r Jennifer Aniston och Amal Clooney nu har blivit bästisar!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, TT

Amal Clooney, 40, ser ut att ha tur i kärlek då hon 2016 gifte sig med George Clooney, 57, och som den godhjärtad­e rättsjuris­t hon är vill hon nu hjälpa andra att hitta lika rätt. Först på tur är ingen mindre än nyskilda Jennifer Aniston, 49!

SEMESTRADE IHOP

Att Jennifer är ex till Georges nära vän Brad Pitt, 54, hindrar inte makarna Clooneys blomstrand­e vänskap med ” Vänner”- stjärnan, och i augusti sågs Jennifer till och med lämna deras semesterhu­s i Italien. Hon och Amal sägs också ha kommit varandra väldigt nära, och nu vill advokaten göra vad hon kan för att aktrisen ska hitta kärleken igen.

– Amal känner många sexiga och framgångsr­ika män som skulle göra vad som helst för att få dejta Jennifer. Hon har samman- ställt en lista på kandidater, säger en insider i tidningen Life & Style och fortsätter:

– Amal tycker det vore dags för Jen att dejta någon mindre känd och Jennifer litar till hundra procent på Amals omdöme.

HÅNADES ÖPPET

Men alla jublar inte över den nya vänskapen. Jens ärkerival, tillika Brads andra exfru Angelina Jolie, 43, sägs ha rasat när hon fick nys om Jens och Amals relation.

– Angelina blev inte glad när hon såg bilderna på Jennifer och Amal ihop på nätet. Att Jennifer och Amal blir bästa vänner vore Angies värsta mardröm, säger en källa i tidningen NW.

Mardröm är nog bara förnamnet med tanke på att hon inte heller sägs ha haft mycket till övers för Amal när hon och Brad dubbeldejt­ade paret Clooney.

– Angelina tålde inte att vara nära Amal, hon kunde till och med håna hennes kläder öppet. Amal ignorerade det men George vägrade att sitta och se på när hans fru blev till åtlöje, säger en källa i tidningen In Touch.

” Hon har sammanstäl­lt en lista”

 ??  ?? Jennifer Aniston och Amal Clooney har kommit varandra nära under sommaren, och Amal är nu fast besluten om att hitta en man åt Jen!
Jennifer Aniston och Amal Clooney har kommit varandra nära under sommaren, och Amal är nu fast besluten om att hitta en man åt Jen!
 ??  ?? Stjärnorna har mycket gemensamt. Ingen av dem kommer till exempel överrens med Angelina Jolie.
Stjärnorna har mycket gemensamt. Ingen av dem kommer till exempel överrens med Angelina Jolie.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden