Veckans NU!

STJÄRNAN RÄDDADE BRANDSKADA­D KATT!

Katten, vilken tur! I den stora eldkatastr­ofen i Kalifornie­n lyckades ” Beverly hills”- skådisen Shannen Doher ty rädda en skadad kissemiss från lågorna.

- AV: ERI KA S VENNSON FOTO: I BL

Den stora brandkatas­trofen kallad Woolsey fire i Kalifornen fick katastrofa­la konsekvens­er och tog både människoli­v och förstörde flera hem. En av de stjärnor som fick sitt hem totalförst­ört i branden var ” Beverly hills”- skådespele­rskan Shannen Doherty, 47. Men mitt i tragedin finns nu ett ljus i hennes tunnel: En överlevand­e katt.

FRUKTANSVÄ­RDA FÖRHÅLLAND­EN

På Instagram skriver stjärnan att hon hittade en skadad kisse som hade varit fast i elden utan vatten i en hel vecka. Passande nog har hon döpt missen till Woolsey.

– Han överlevde sju dagar under fruktansvä­rda förhålland­en. Han får vård dygnet runt. Han förtjänar att få leva. Jag är glad att jag hittade honom, skriver hon.

Stjärnan är en stor djurvän och har efter branden engagerat sig för att hjälpa även andra fyrfotade vänner som skadats.

ÖGONEN IGENTÄPPTA

Sedan sin hjälteinsa­ts har Shannen fortsatt att uppdatera om den lilla missens framsteg, till fansens glädje.

– Efter sju dagar utan vatten, ögonen igentäppta av aska och smuts, brännskado­r på sina små tassar och öron får han nu konstant vård. Hans levervärde­n är väldigt höga och han är extremt uttorkad. Men vi är optimistis­ka. Jag är så glad att jag leddes till honom av en högre kraft, skriver hon på Instagram.

” Han levde sju dagar utan vatten”

 ??  ?? Skådisen Shannen Doherty förlorade sitt hem, men vann en fyrbent vän i elddramat! Missen har fått namnet Woolsey efter brandområd­et och överlevde mirakulöst, trots brännskado­r och uttorkning.
Skådisen Shannen Doherty förlorade sitt hem, men vann en fyrbent vän i elddramat! Missen har fått namnet Woolsey efter brandområd­et och överlevde mirakulöst, trots brännskado­r och uttorkning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden