Veckans NU!

J- LO & A- ROD I STORT BRÅK – OM KYLIE!

Det luktar bröllop mellan Jennifer Lopez och Alex Rodriguez, men J- Lo är inte den enda kvinnan som basebollsp­elaren har ett gott öga ( eller finger) till...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Jennifer Lopez, 49, har under senaste tiden setts med en stor diamant på sitt vänstra ringfinger, och ryktet säger att hon och Alex ” A- Rod” Rodriguez, 43, planerar ett storslaget bröllop. Men J- Lo är inte den enda kända kvinnan A- Rod gillar. En annan het böna stjärnan gillar ( väldigt ofta) är Kylie Jenner, 21!

JENNIFER RASAR

Källor nära paret avslöjar att J- Lo har kommit på sin partner med att väldigt ofta gilla Kylies bilder på Instagram. Och det är inte vilka bilder som helst som får hans dubbelklic­k, utan främst avklädda sådana!

– Det är väldigt opassande med tanke på att han är 43 och Kylie är 21. Det har ingen koppling till varandra över huvud taget, säger en insider i tidningen NW och fortsätter:

– Kylie postar ofta väldigt sexiga bilder så vad som försiggår i A- Rods huvud vill vi inte ens tänka på. Jennifer tål inte sådant dubbelspel, hon blev rasande.

Att gilla en bild är en sak, men det är inte första gången J- Lo har anledning att misstro sin kärlek. Förra året hävdade fitnessmod­ellen Lauren Hunter att hon och Alex hade haft en relation – samtidigt som han dejtade Jennifer!

Kanske A- Rod helt enkelt är en sucker för realityser­ier?

 ??  ?? Kylie stoltserar gärna med sina kurvor, till A- Rods glädje. Jennifer Lopez och A- Rod kilar stadigt, men pojkvännen­s fingrande på gilla- knappen går inte hem hos sångerskan.
Kylie stoltserar gärna med sina kurvor, till A- Rods glädje. Jennifer Lopez och A- Rod kilar stadigt, men pojkvännen­s fingrande på gilla- knappen går inte hem hos sångerskan.
 ??  ?? Kylie Jenner har nästan 120 miljoner fans på Instagram – och Alex Rodriguez är ett av dem!
Kylie Jenner har nästan 120 miljoner fans på Instagram – och Alex Rodriguez är ett av dem!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden