Veckans NU!

KATIE & JAMIES PARIS – BRÖLLOP!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Jamie Foxx har mycket att jubla för : Han ska både gifta sig med Katie Holmes – och bli pappa på nytt!

Efter att ha dejtat i hemlighet i sex år ser Katie Holmes, 40, och Jamie Foxx, 50, äntligen ut att göra allvar av sitt förhålland­e. Katie har flera gånger den senaste månaden setts med en ring på vänster ringfinger, och nu säger även ryktet att hon och Jamie ska gifta sig – i Paris!

TILLFLYKTS­ORT

Om ryktena stämmer kommer stjärnorna att starta 2019 med att resa till Kärlekens stad för att bli man och hustru. Just Paris har varit en speciell plats för dem då de ofta tog sin tillflykt dit innan deras förhålland­e blev officiellt, och

” Det blir i början av nästa år”

att de där enkelt kunde tillbringa tid ihop utan att dra nyfikna ögon till sig.

– De planerar att flyga till Paris för att gifta sig i början av nästa år. Parisarna verkar inte bry sig det minsta om vilka de är, säger en insider i tidningen NW.

SKICKAR IN PAPPERNA

Och det är inte den enda nyheten: Efter vigseln sägs ” Django unchained”- skådisen planera att officiellt adoptera Katies dotter Suri, 12, som hon har med exmaken Tom Cruise.

– Suri älskar Jamie och ser honom redan som en fadersfigu­r. Jamie kommer adoptera henne när tiden är inne, men det blir inte förrän efter bröllopet, säger källan.

Suri har inte träffat pappa Tom sedan föräldrarn­as skilsmässa 2012, och har i princip varit faderslös. Vi gissar att Jamies besked om att skicka in adoptionsp­apperna blir en väldigt välkommen julklapp för Suri!

 ??  ?? Hurra! Efter att ( i alla fall ha försökt) dejta i hemlighet i sex år sägs Jamie Foxx och Katie Holmes nu vara redo att knyta hymens band! Sakta men säkert har paret börjat visa sig ute tillsamman­s alltmer, och nog är det tydligt att de trivs ihop!
Hurra! Efter att ( i alla fall ha försökt) dejta i hemlighet i sex år sägs Jamie Foxx och Katie Holmes nu vara redo att knyta hymens band! Sakta men säkert har paret börjat visa sig ute tillsamman­s alltmer, och nog är det tydligt att de trivs ihop!
 ??  ??
 ??  ?? Katies dotter Suri är jätteglad över att Jamie ska adoptera henne på riktigt!
Katies dotter Suri är jätteglad över att Jamie ska adoptera henne på riktigt!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden