Veckans NU!

DAVID RASAR MOT PARANOIDA VICTORIA!

- AV: ERI KA S VENSSON, AGNETHE ALM FOTO: I BL, TT

I höstas blev makarna Beckham utsatta för ett hemskt inbrottsfö­rsök. Nu har bovarna varit framme igen – och det skapar stora sprickor i stjärnorna­s äktenskap!

Tidigare i höst utsattes makarna Beckham för ett brutalt inbrottsfö­rsök när tre maskerade män försökte bryta sig in i deras lantliga mansion i brittiska Cotswolds. Tjuvarna upptäcktes via övervaknin­gskameror när de klättrade på stegar upp för husväggarn­a på 93- miljonersv­illan. Lyckligtvi­s var inte familjen hemma vid tillfället, men det har inte hindrat Victoria, 44, för att bli paranoid. Nu tar designern till drastiska åtgärder för att öka säkerheten – vilket gör David, 43, galen!

ÄR FÖRKROSSAD

Enligt tidningen Daily Mail är Victoria helt förkrossad och upprörd efter stöldkuppe­n. Som åtgärd har paret nu insett att de behöver förstärka säkerheten kring huset och egendomen.

– Det är en skrämmande och fruktansvä­rd tanke att någon skulle inkräkta på deras privata utrymmen. David hatar att han behöver ta till så avancerade och extrema säkerhetså­tgärder, säger en källa i tidningen.

När stjärnorna nyligen återigen fick besök av tjuvar som försökte bryta sig in tog Victoria till extrema åtgärder, vilket nu sätter äktenskape­t med David i gungning!

ÄR ETT KONTROLL- FREAK

Nu har Vickan lagt stora stålar på svindyra lyx- säkerhetss­ystem med övervaknin­gskameror i varje vrå. Hon kan till och med se kamerabild­erna oavsett var i världen hon befinner sig!

– Sprickan mellan dem är deras personligh­eter. Hon är ett kontroll- freak som alltid blir besatt av varje detalj, medan han är med lättsam, säger en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Han håller med om att de behöver öka säkerheten, men som vanligt tar Victoria det hela till en extrem nivå. Hon loggar hela tiden in på deras kamerasyst­em för att kolla att ingen oinbjuden är vid deras hem.

” Hon tar det till extrema nivåer!”

 ??  ?? David är inte glad över frugans nya tilltag. Victoria Beckham gör nu allt för att behålla kontrollen över sin säkerhet och har köpt säkerhetss­ystem för enorma summor.
David är inte glad över frugans nya tilltag. Victoria Beckham gör nu allt för att behålla kontrollen över sin säkerhet och har köpt säkerhetss­ystem för enorma summor.
 ??  ?? Hemmet i Cotswolds har blivit utsatt för två inbrottsfö­rsök under kort tid. Inte undra på att Posh är orolig...
Hemmet i Cotswolds har blivit utsatt för två inbrottsfö­rsök under kort tid. Inte undra på att Posh är orolig...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden