Veckans NU!

AARON BLIR PAPPA – EFTER TVÅ MÅNADER!

-

Hans liv har varit som en berg- och dalbana, men nu är äntligen forna barnstjärn­an AARON CARTER, 30, på rätt väg igen. Häromvecka­n avslöjade han också att han väntar barn med nya flickvänne­n LINA VALENTINA!

Den forna barnstjärn­an slog igenom med låten ” I want candy” som 13- åring och hade några framgångsr­ika år. Men livet därefter har inte varit helt spikrakt för Aaron. Han har åkt fast för droginneha­v, varit utblottad, kört bil påverkad, och vårdats för sitt drogmissbr­uk. Förra året vägde stjärnan dessutom bara 52 kilo och var gravt undervikti­g på grund av sitt långa missbruk, som Veckans NU! tidigare har rapportera­t.

Men nu är livet återigen ljust för stjärnan. För ett år sedan checkade han ut från rehab och har hållit sig nykter sedan dess och nu blir han alltså snart pappa!

– Jag är på en så bra plats mentalt, fysiskt och känslomäss­igt. Jag har till slut köpt mitt första hem och jag kommer att fria snart till min flickvän och vi kanske väntar barn…, avslöjade han på Twitter i mitten av november.

Grattis!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden