Veckans NU!

GRAVIDA AMY AKUT TILL SJUKHUS

-

Stackars AMY SCHUMER, 37!

Komikern, som i slutet av oktober meddelade att hon och maken CHRIS FISCHER, 38, väntar sitt första barn ihop, tvingades nyligen till sjukhus för akutvård mot sitt gravidilla­mående.

Stjärnan hade drabbats av ” hyperemesi­s gravidarum”, eller ” allvarligt graviditet­sillamåend­e” och tvingades därför ställa in sin ståupp- show i Dallas.

– Texas, jag är så himla ledsen. Jag har verkligen sett fram emot de här showerna men jag måste omboka. Jag är på sjukhus. Jag mår bra. Barnet mår bra, men alla som säger att den andra trimestern är lättare än den första ljuger, skriver hon på Instagram, och delar en bild av sig själv nedbäddad i en sjukhussän­g.

Skådisen har varit öppen med sitt gravidilla­mående och har delat flera komiska bilder på sociala medier som visar hennes tillstånd, bland annat en bild på Insta- stories där hon står framåtluta­d mot en toalett med texten: ” Blivande ' Milf '”, eller ” mother I'd like to fuck”.

Amy och Chris träffades för ganska exakt ett år sedan, men hade så bråttom till altaret att de gifte sig redan i februari.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden