Veckans NU!

CHANNINGS FLICKVÄN KAN INTE FÅ BARN

-

Efter skilsmässa­n från JENNA DEWAN, 37, har CHANNING TATUM, 38, nu gått vidare med sångerskan JESSIE J, 30, som Veckans NU! kunde rapportera i oktober. Men någon familj kommer paret inte kunna skaffa på naturlig väg ihop. Eller?

Jessie avslöjade nyligen i ett känslosamt Instagram- inlägg att hon har fått det tragiska läkarbeske­det att hon inte kommer kunna bli gravid. Men stjärnan är ändå fast besluten om att trotsa läkarens varningar och trots det försöka bli mamma!

– För fyra år sedan fick jag beskedet att jag inte kommer kunna få barn. De sa också att jag var tvungen att operera bort min livmoder omedelbart och bli satt på medicin, skriver hon och fortsätter:

– Jag vägrade operatione­n och är idag medicinfri tack vare kostföränd­ringar. Jag ha inte gett upp hoppet. Jag gör vad jag kan för att det ska ske på det bästa sättet min kropp kan tillåta.

Channing har sedan innan dottern EVERLY, 5, ihop med Jenna, och om det blir några knoddar ihop med Jessie återstår att se. Vi håller dock alla tummar för att Jessie ska förbli frisk!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden