Veckans NU!

Jag kom I perfekt form!

-

Gabriella hade planerat allt noggrant inför bröllopet. För att komma i absolut bästa form själv sökte hon något som kunde tighta till kroppsform­en snabbt. Hon tipsades om Biodrain och var överraskad av den tydliga effekten. Hon upplevde som hon själv uttrycker det ” kroppsform­en blev helt enkelt mer de nierad och jag kände mig så n”. Gabriella arbetar som säljare, hon är småbarnsma­mma och har alltid många järn i elden. För en tid sedan planerade hon sitt bröllop som var e er- längtat, stort och välarrange­rat. En liten detalj irriterade dock henne ett par veckor innan; – Jag hade verkligen fått världens naste brudklänni­ng uppsydd, håruppsätt­ningen skulle bli perfekt och vackra blomsterar­rangemang valda… men den sista formen på kroppen ville inte in nna sig i allt mitt stressande kring planeringe­n.

Tipsades om Biodrain

– Utrensning­skurer hade jag hört talas om innan men inte provat själv. Att fasta var uteslutet - e ersom det krävde för mycket inskränkni­ngar i min kost och livsstil just då, förklarar Gabriella.

Hon ck ett tips om reningskur­en Biodrain och bestämde sig för att prova några veckor.

– Jag blev verkligen positivt överraskad! Jag upplevde tydligt hur kroppsform­en blev mer de nierad och huden

ck på köpet extra n lyster. Jag kände mig så n och klänningen satt perfekt, berättar Gabriella vidare.

Rekommende­rar till alla

Gabriella använder fortfarand­e Biodrain lite då och då som en kur.

– Jag rekommende­rar verkligen alla som behöver en lite snabbare boost för formen att köra en kur då och då. Perfekt inför strandsomm­ar, semesterfo­rm eller speciella tillfällen som bröllop, avslutar Gabriella med ett leende. Du kan köpa Biodrain i din hälsobutik eller på: www. newnordic. se Har du frågor? Ring gärna New Nordics kundtjänst 040- 239520

 ??  ??
 ??  ?? M od el lb ild
M od el lb ild

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden