Veckans NU!

JUSTIN & HAILEY SKILJER SIG EEFTER 200 DAGAR!

Äktenskape­t är över! Eller? Efter dr ygt 200 dagar tillsamman­s ser Justin Bieber och Hailey Baldwin ut att vara på väg i rak riktning till skilsmässo­land!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Det har bara gått strax över 200 dagar sedan Justin Bieber, 25, och Hailey Baldwin, 22, gifte sig under största hemlighets­makeri. Men nu ryktas äktenskape­t redan sjunga på sista versen!

BRAST I GRÅT PÅ ÖPPEN GATA

Justin har under de senaste månaderna haft flera offentliga sammanbrot­t, där han bland annat har brustit ut i gråt på öppen gata. Stjärnorna har även avslöjat att de redan nu går i parterapi för att lösa sina problem. Men trots det har inte Justin kommit över sin osäkerhet och sina tillitspro­blem, och det faktum att han inte ens vill anförtro sig till sin fru har fått Hailey att börja se rött.

– De har försökt att få det att funka genom

” Hon har kontaktat skils mäss oadvokater !”

” Han stänger henne ute!”

parterapi, men Hailey har verkligen börjat få nog. Äktenskape­t är tuffare än vad hon någonsin hade trott. Hon är utmattad av Justins oberäkneli­ga beteende. Hans humör går upp och ner, säger en insider i tidningen NW och fortsätter:

– Hon försöker att vara stöttande men han stänger henne ute. Hon överväger verkligen att lämna honom, hon har sagt till vänner att hon har pratat med skilsmässo­advokater för råd.

SÄNDER FEL SIGNALER

Det är inte bara tilliten som är ett problem för supermodel­len. Justin vägrar dessutom att bära sin vigselring, vilket har fått Hailey att rasa.

– Justin gillar bara inte att bära ringar. Han har en vigselring, han använder den bara inte. Hailey vill att äktenskape­t ska fungera och att bära ringen är en symbol för det. Att inte bära någon sänder vissa signaler och det är inga signaler Hailey vill att omvärlden ska se, säger en källa i tidningen In Touch.

I samma veva har Justin även köpt sig ett nytt hus i Beverly Hills – utan Hailey!

Psst! Ta en tjuvkik in i villan på nästa sida!

 ??  ?? Åh, nej!
Bara månader efter bröllopet är Justin Biebers psykiska problem på väg att krossa äktenskape­t med Hailey Baldwin!
Åh, nej! Bara månader efter bröllopet är Justin Biebers psykiska problem på väg att krossa äktenskape­t med Hailey Baldwin!
 ??  ??
 ??  ?? Till skillnad från Biebs går Hailey ingenstans utan vigselring­en. Ringen lyser ständigt med sin frånvaro!
Till skillnad från Biebs går Hailey ingenstans utan vigselring­en. Ringen lyser ständigt med sin frånvaro!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden