Veckans NU!

MEL B & GERIS HETA SEXNATT!

Two became one! Inför den stundande återföreni­ngen med Spice Girls avslöjar Mel B för första gången detaljer om sin och Geri Halliwells hemliga sexuella relation!

- AV: CHARLES THULIN, ERI KA S VENSSON

Scary Spice + Ginger Spice = sant? De gav uttrycket Girl Power ett ansikte 90- talet och i sommar återförena­s ikoniska Spice Girls för en miniturné.

I samband med en intervju nyligen gjorde Mel B, 43, ett intimt avslöjande om 46- åriga bandmedlem­men Geri Horner ( tidigare Halliwell) – hon avslöjade att de två en gång hade sex!

– Hon kommer att hata mig för det här eftersom hon lever ett lyxliv på landet nu, men det var inte en stor grej. Det bara hände, vi fnissade åt det och det var allt. Vi var bästa vänner, säger hon i nya intervjupr­ogrammet ” Piers Morgans life stories”.

” HENNES MAN KOMMER DÖDA MIG”

Mel B: s uttalande kom inte helt oväntat som en chock för programled­aren.

– Det här är ett bombnedsla­g för Spice Girls! Du har aldrig erkänt det här förut, eller hur? Människor kommer att bli fascinerad­e, säger Piers.

– Men jag har sagt det nu och Geri och hennes man kommer att döda mig för det här, svarar Mel som även berömde sin kollegas behag.

– Hon har fantastisk­a bröst, säger hon i programmet.

VAR SMÄRTSAMT

Men Geri gillade inte Mels uttalade. Dagar senare meddelade hennes presstales­person att Geri var ” besviken” över ryktena.

– Hon vill att ni ska veta att ryktena helt enkelt inte är sanna och har varit smärtsamma mot hennes familj, löd uttalandet.

Enligt uppgifter i tidningen The Sun var inte heller Geris make Christan Horner alls glad över avslöjande­t, och fans är nu oroade att ett storbråk mellan Spice Girls- stjärnorna kan äventyra hela turnén!

– Turnén är om mindre än två månader och de vill inte att något ska äventyra den. Men det finns riktig oro över att det kan uppstå problem om Geris make är arg, säger en källa i tidningen.

 ??  ?? Mer än bara vänner! För första gången avslöjar Mel B detaljer om sin och Spice Girls- kollegan Geri Horners hemliga sex- relation!
Mer än bara vänner! För första gången avslöjar Mel B detaljer om sin och Spice Girls- kollegan Geri Horners hemliga sex- relation!
 ?? FOTO: TT ?? Stjärnorna tackade inte nej till lite närhet under storhetsti­den.
FOTO: TT Stjärnorna tackade inte nej till lite närhet under storhetsti­den.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden