Veckans NU!

TROTSAR LÄKARENS VARNING & SKAFFAR BARN!

Efter bara ett halvår tillsamman­s planerar Channing Tatum och Jessie J att bli föräldrar, men det finns vissa hinder...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Iapril 2018 blev det känt att ” Step up”- paret Channing Tatum, 38, och jämngamla Jenna Dewan låg i skilsmässa, åtta år efter giftermåle­t. Men ingen av dem var sena med att hitta kärleken på annat håll, Jenna i skådisen Steve Kazee, 43, och Channing i brittiska sångerskan Jessie J, 30. Fans var snabba med att poängtera likheterna mellan Jessie och Jenna, men en sak som skiljer brunettern­a åt är deras modersstat­us. Jenna och Channing har dottern Everly, 5, ihop, medan Jessie inte har några barn ännu. Men det vill hon få ändring på – trots läkarnas strikta varningar!

TVINGAD TILL OPERATION

I vintras avslöjade sångerskan att hon hade fått det tragiska beskedet att hon med största sannolikhe­t inte kommer att kunna bli gravid. Men stjärnan är ändå fast besluten om att trotsa läkarens varningar och trots det försöka bli mamma!

– För fyra år sedan fick jag beskedet att jag inte kommer kunna få barn. De sa också att jag var tvungen att operera bort min livmoder omedelbart och bli satt på medicin, skrev hon på Instagram och fortsatte:

– Jag vägrade operatione­n och är idag medicinfri tack vare kostföränd­ringar. Jag har inte gett upp hoppet. Jag gör vad jag kan för att det ska ske på det bästa sättet min kropp kan tillåta.

KLOCKAN TICKAR

Nu hoppas sångerskan att hon trots problemen ska kunna få en unge med skådisen, och det snart.

– Jessies vänner säger att hennas biologiska klocka tickar, och det fort, säger en källa med insyn till sajten Radar Online.

Tills vidare har Jessie fått en fin relation till Everly, men Chaninng möttes nyligen av en kritikstor­m när han tog med sin dotter till en av Jessies spelningar.

– Om vi bortser från att konserten var långt efter läggdags kände många i Channings närhet att en Jessie J- spelning inte är en bra plats för ett litet barn eftersom många av hennes låtar handlar om sex, säger en källa till sajten Blast.

” Jag vägrade operera bort livmoder n”

 ??  ?? Här går det undan! Channing Tatum och Jessie J har bara dejtat i ett drygt halvår men de planerar redan för att skaffa barn ihop.
Här går det undan! Channing Tatum och Jessie J har bara dejtat i ett drygt halvår men de planerar redan för att skaffa barn ihop.
 ??  ?? Channing kritiserad­es hårt när han tog med 5- åriga dottern Everly på Jessies konsert.
Channing kritiserad­es hårt när han tog med 5- åriga dottern Everly på Jessies konsert.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden