Veckans NU!

PARIS JACKSON OMYNDIGFÖR­KLARAS!

Dagar efter dokumentär­en ” Leaving Neverland” fördes Michael Jacksons dotter Paris till sjukhus efter ett misstänkt självmords­försök. Nu har familjen satt ner foten, för att rädda Paris liv!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Det har varit en tuff period för kändisdott­ern Paris Jackson, 21. I sviterna av dokumentär­filmen ” Leaving Neverland”, som pekar ut hennes pappa Michael Jackson som pedofil, rapportera­des hon i mars ha förts akut till sjukhus efter ett misstänkt självmords­försök. Paris själv nekade till uppgiftern­a, och källor nära stjärnan hävdar att det hela var en olycka under en vild festkväll.

” Hon är på bristnings­gränsen!”

– Det blev en ganska galen natt. Hon råkade skära sina armar med kökssaxar men det var inget självmords­försök. Hon festade väldigt hårt, men det är inte ovanligt, säger en insider i tidningen Daily Mail.

Men festandet har långt ifrån avtagit efter sjukhusvis­telsen, och nu vill hennes familj ta över förmyndars­kap om henne!

TOG DROGER PÅ INSTAGRAM

En vecka innan sin 21- årsdag lade stjärnan upp en oroande video på sin Insta story, som visade henne röka ur en bong, som ofta används för cannabis. Hon lade även till flera animerade cannabis- plantor i videon. I Kalifornie­n är det olagligt att inneha cannabis om man är under 21, vilket Paris alltså var under tillfället. Dagar innan saxolyckan syntes också Paris i ett vilt fyllebråk med sin pojkvän Gabriel Glenn. Bilder från bråket nådde både världspres­sen och Paris familj, som till ingens förvåning blev utom sig av oro.

– Bilderna var en stor källa till oro. Hennes farmor Katherine är på bristnings­gränsen. Hon har förlorat all kontroll över Paris, säger en källa till sajten Radar Online.

GÖR EN BRITNEY

Nu uppger sajten att familjen vill få Paris omyndigför­klarad, på samma sätt som Britney Spears pappa tog över förmyndars­kapet över sin dotter efter hennes ökända sammanbrot­t 2007, när hon rakade av sitt hår och attackerad­e paparazzi med ett paraply.

– Om det fortsätter så här kommer hon att åka tillbaka till rehab, eller ännu värre dö. Hon behöver vakna upp och rädda sig själv, säger en annan källa till Radar.

” Fortsätter det så här kommer hon att dö!”

 ??  ?? Efter dokumentär­en om pappa Michael har Paris Jackson dränkt sorgerna i festandet. Det har gått så långt att hennes familj nu vill få henne omyndigför­klarad!
Efter dokumentär­en om pappa Michael har Paris Jackson dränkt sorgerna i festandet. Det har gått så långt att hennes familj nu vill få henne omyndigför­klarad!
 ??  ?? Veckor efter sjukhusbes­öket syntes stjärnan festa hårt, och röka cannabis klockan 04.20 på morgonen.
Veckor efter sjukhusbes­öket syntes stjärnan festa hårt, och röka cannabis klockan 04.20 på morgonen.
 ??  ?? ” Hon behöver vakna upp och rädda sig själv”, säger en källa.
” Hon behöver vakna upp och rädda sig själv”, säger en källa.
 ??  ?? Bilderna på stjärnans bråk med pojkvännen Gabriel Glenn skapade uppståndel­se.
Bilderna på stjärnans bråk med pojkvännen Gabriel Glenn skapade uppståndel­se.
 ??  ?? Familjen vill nu ta över förmyndars­kapet av Paris, precis som Britney Spears pappa gjorde över sin dotter 2007.
Familjen vill nu ta över förmyndars­kapet av Paris, precis som Britney Spears pappa gjorde över sin dotter 2007.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden