Veckans NU!

JESSICA SIMPSON ÄNTLIGEN MAMMA IGEN!

Hurra! Efter en lång och jobbig graviditet har Jessica Simpson och maken Eric Johnson välkomnat sin dotter, och det blev ( bokstavlig­en) en stor glädje!

- AV: S AGA PETTERSSON, ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Iseptember förra året avslöjade Jessica Simpson, 38, att hon väntade barn med maken Eric Johnson, 39. Med en bild på Instagram föreställa­nde dottern Maxwell, 6, och sonen Ace, 5, hållandes i massor av rosa ballonger avslöjades den glada nyheten för fansen. Jessica lade också upp en tredje bild där hon kramade sin växande mage.

– Den här lilla flickan kommer att göra oss till en familj om fem. Vi kunde inte vara gladare över att avslöja den här gåvan av liv, skrev hon då i bildtexten.

Och nu har äntligen den lilla kikat ut!

OVANLIGT NAMN

Redan innan den lilla flickan kom till världen hade hon fått sitt namn. På Instagram kallade Jessica sin kommande dotter för det ovanliga namnet Birdie, vilket enligt amerikansk­a tidningen Us Weekly är ett familjenam­n. Baby showern som hölls innan bebisens ankomst kallades för ” Birdies nest”.

Även dotterns födsel annonserad­es på sociala medier.

– Vi är glada och stolta att annonsera födseln av vår perfekta flicka, Birdie, skriver Jessica på Instagram, där hon dagar senare också berättade att Birdie förlöstes via kejsarsnit­t.

– Att återhämta sig efter ett kejsarsnit­t är inte lätt. Jag är tacksam för att de äldre syskonen tar hand om sin lillasyste­r, skriver hon.

SVÅR GRAVIDITET

Men det har inte varit någon lätt graviditet för Jessica. På Instagram har stjärnan delat med sig av flera bilder på sin enorma mage, och sina extremt svullna fötter.

– Finns det några botemedel? Hjälp! skrev hon till fot- bilden.

Och att sångerskan­s mage blev så stor var inte svårt att förstå när Birdie äntligen tittade ut. Enligt Jessicas Instagram caption vägde den ” lilla” nästan 5 kilo!

Namnet till trots var Birdie alltså allt annat än fjäderlätt!

” Finns det något botemedel?”

” Hon vägde fem kilo!”

 ??  ?? Sångerskan­s mage växte rejält.
Sångerskan­s mage växte rejält.
 ??  ?? Första bilden på ” lilla” Birdie!
Första bilden på ” lilla” Birdie!
 ??  ?? Stjärnans fot svullnade upp rejält i slutet av graviditet­en.
Stjärnans fot svullnade upp rejält i slutet av graviditet­en.
 ??  ?? Efter en lång och jobbig graviditet kan Jessica Simpson äntligen titulera sig trebarnsma­mma! Jessica har varit gift med Eric Johnson sedan 2014. Fyra har blivit fem! Jessica och Eric har sedan tidigare barnen
Maxwell, 6, och Ace, 5.
Efter en lång och jobbig graviditet kan Jessica Simpson äntligen titulera sig trebarnsma­mma! Jessica har varit gift med Eric Johnson sedan 2014. Fyra har blivit fem! Jessica och Eric har sedan tidigare barnen Maxwell, 6, och Ace, 5.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden