Veckans NU!

OTROGNA MOT GRAVID FLICKVÄN!

Otrohetssk­andaler är tyvärr inte sällsynta i Drömfabrik­en. Vissa stjärnor klarar inte ens av att hålla fingrarna i styr när de ska bli föräldrar!

- AV: L I NNÉA GEIJ ER, ERI KA S VENSSON

En av de absolut största 2000- talsikoner­na är utan tvekan Britney Spears, idag 37. Sångerskan, som slog igenom i tvshowen ” Mickey Mouse club” redan som 12- åring, erövrade popscenen med trallvänli­ga hits, och den gulliga och präktiga ” girl next door”- imagen gjorde henne snabbt till tonårsidol. Men att växa upp i rampljuset och hela tiden bli tillsagd hur hon skulle klä sig eller föra sig tog hårt på Britney, och när hon 2004 fann en biljett till ett friare liv tog hon chansen illa kvickt. Biljetten stavades Kevin Federline, 41.

KROSSADE FAMILJEN

Kevin var dansare bakom Britney och de föll handlöst för varandra. Så handlöst att Kevin till och med lämnade sin gravida flickvän Shar Jackson, 42, som han också hade dottern Kori Madison, då 2, med!

– Det var inte som att han krossade ett förhålland­e. Han krossade en hel familj, sa Shar efteråt i tidningen People.

Men inte ens det faktum att dansaren redan hade en familj kunde stoppa stjärnorna­s lycka, och efter bara fyra månader ihop gifte de sig. Ett år efter vigseln välkomnade de sonen Sean Preston, idag 13, som året därpå följdes av Jayden James, 12. Men familjelyc­kan varade tyvärr inte och samma år som Jayden kom till världen bröt stjärnorna upp. Britney var förkrossad och trots småpojkarn­a hemma började hon festa vilt. Hon var nere på botten, men det var ändå ingenting mot vad som komma skulle.

TVÅNGSINLA­GD PÅ PSYKET

Efter ett rehab- besök som endast varade i 24 timmar traskade hon 2007 in i en hårsalong, plockade upp en rakapparat och rakade av sig allt hår. Fyra dagar senare var hon tillbaka på rehab, och någon vecka efter det attackerad­e hon en fotografs bil med ett paraply. Allt fångades på bild. Britneys beteende kostade henne snart vårdnaden om sina söner. Hon blev tvångsinla­gd på psyket för observatio­n, samtidigt som hennes pappa Jamie blev hennes förmyndare.

Men likt en fågel Fenix har Britney idag vänt på sitt liv, och återfått vårdnaden om sönerna. Medan hon fortfarand­e lever framför kamerorna och har pappa som förmyndare har hon hittat en balans som gör det lättare att värna om sin mentala hälsa.

– 20- årsåldern var hemsk för mig, men 30- årsåldern känns mycket bättre, jag känner mig själv på ett annat sätt nu. Jag vet att jag måste ge mig själv fler pauser i karriären och ta ansvar för min mentala hälsa, säger hon i en tv- intervju med Dan Wootton.

KOPIERADE CHEFEN

Det slog omedelbart gnistor mellan No Doubt- sångerskan Gwen Stefani, 49, och Bush- frontmanne­n Gavin Rossdale, 53, när de turnerade ihop 1995. Sju år senare gifte de sig under en uppmärksam­mad vigsel, där Gwen bar en otradition­ell rosa brudblåsa. Fyra år senare var familjelyc­kan total när makarna välkomnade sin första son, Kingston, idag 12. Ytterligar­e två år senare blev Kings

” Hon hittade sexsms i bar nens Ipad!”

ton storebror när Zuma, 9, föddes. Men det var när parets tredje son kom till världen som de riktiga problemen uppstod...

Eftersom både Gwen och Gavin ofta var på resande fot i och med sina jobb, anlitade de en barnflicka för att ta hand om sönerna när de själva jobbade. Mindy Mann, en australien­siska i 20- årsåldern, fick 2012 i uppdrag att passa pojkarna. Hon levde nära familjen och fick följa med dem på resor runt om i världen. Mindy sägs även ha varit besatt av sin kvinnliga chef och gjorde allt för att likna Gwen med kläder och hårfärg.

2013 blev Gwen på smällen igen och året därpå välkomnade hon ytterligar­e en son, Apollo, idag 5. Sångerskan kunde inte vara lyckligare! Men efter solsken kommer regn och familjelyc­kan blev inte långvarig. Mindre än två år efter Apollos födsel kom nyhetsbomb­en som försatte hela Hollywood ( och övriga världen) i chock: Gwen och Gavin skulle skiljas, efter 20 år ihop! Men det var inte den största chocken. Snart avslöjades också en av de mest omtalade otrohetsaf­färerna i musikhisto­rien.

VÄNSTRADE PÅ BB

Det hela uppdagades när Gwen hittade bilder där Gavin syntes med sin hand på barnflicka­ns rumpa! Hon blev genast misstänksa­m och började snoka efter fler bevis på makens hemliga relation. Jackpotten hittades i barnens Ipad. Plattan var full av snuskiga sms som Mindy hade skickat till Gavin. Där fanns detaljerad­e planeringa­r för när, var och hur de skulle ha sex liksom en mängd explicita nakenbilde­r på barnflicka­n!

Enligt en källa i tv- programmet ” Access Hollywood” startade vänsterpra­sslet redan innan Apollo föddes. Gavin och Mindy ska till och med ha passat på att roa sig på egen hand på sjukhuset, medan Gwen krystade ut Gavins son! Samma källa hävdar också att barnflicka­n brukade ta med barnen till Bush- sångaren när han var på turné och Gwen spelade in tv- programmet ” The Voice”. Gavin och Mindy ska då ha legat med varandra på turnébusse­n, medan barnen sov!

– Det var typ sex, sju, åtta månader av tortyr, ett försök att förstå den här stora hemlighete­n, har Gwen sagt till sajten Page Six.

Skilsmässa­n fastställd­es 2016, samma år som Gwen hittade kärleken på nytt i countrysån­garen Blake Shelton.

VÄNTADE BARN MED ANNAN KVINNA

Det är omöjligt att prata om gravid- otroheter och inte nämna stackars Khloé Kardashian, 34. Realitystj­ärnan har alltid drömt om att bli mamma, och när hon 2016 hittade kärleken i den till synes ordentlige basketspel­aren Tristan Thompson, 28, verkade hon lyckligare än någonsin. Men relationen var inte helt okomplicer­ad. Samtidigt som de började träffas väntade Tristan också barn med en annan kvinna, sitt ex Jordan Craig, 27!

Kärleksbar­net bekom dock inte Khloé det minsta och i början av 2018 kom glädjebesk­edet: Paret väntade barn! Men precis innan förlossnin­gen förvandlad­es drömmen till en riktigt mardröm.

” Det var åtta månader av tortyr!”

TRYCKTE ANSIKTET MOT HENNES BRÖST

Bara dagar innan förlossnin­gen spreds en video som en löpeld på nätet, som visade hur Tristan var otrogen med flera olika kvinnor! I klippet syntes atleten hångla friskt med tre unga kvinnor på en nattklubb. En av kvinnorna tryckte också hans ansikte mot sina bröst innan hon smekte hans kön! De hemliga klippen gav snart ringar på vattnet och fler bevis på Tristans svineri läckte ut. I samma veva släpptes också en film som visade Tristan hångla med en okänd kvinna på en nattklubb – helgen innan dottern föddes!

– Han satt vid bordet bredvid mitt med ett gäng tjejer som han hånglade öppet med under hela kvällen. Jag kände igen honom väl, alla gjorde det. Jag tycker det är för jävligt, jag trodde han var en bra kille. Jag lider verkligen med Khloé som var höggravid, säger personen som filmade klippet i tidningen Daily Mail.

Mardrömmen blev bara värre. Timmar efter att bomben hade släppts, delade ytterligar­e en av Tristans älskarinno­r med sig av en Instagram- video som sades visa hennes heta stund med stjärnan. Hon postade också sms som ska ha varit från Tristan, där han skrivit:

– Jag vill dra dig i håret och kyssa dig och slita av dina kläder!

LÅG MED SYSTERNS KOMPIS

Mitt i den här soppan fanns då stackars höggravida Khloé, och bara två dagar efter skandalen var det dags. Den 12 april förra året födde stjärnan dottern True Thompson. Tristan tilläts förvånande nog vara på plats under förlossnin­gen, vilket inte uppskattad­es av Khloés bästis Malika Haqq, 36.

– Malika hatar Tristan. Hon försökte övertala Khloé att porta honom, och när han klev in flippade Malika och attackerad­e honom, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Trots snedsteget valde realitystj­ärnan att förlåta honom. Men i början av 2019 fick hon en gång för alla nog när basketspel­aren återigen avslöjades ha varit otrogen – denna gång med Khloés lillasyste­r Kylie Jenners bästis Jordyn Woods! Nu ägnar realitystj­ärnan istället all sin lediga tid åt True.

– Det är över för gott. Khloé har insett det alla andra har vetat i flera månader: Han förtjänar inte henne. Hennes främsta prioritet är True, säger en källa till sajten Radar Online.

” Han attackerad­es i förlossnin­gssalen!”

 ?? FOTO: TT, FAKSIMIL TMZ ?? Khloé Kardashian har alltid drömt om att bli mamma. När drömmen blev verklighet fick hon också pojkvännen Tristan Thompsons otrohetshi­storik på köpet.
FOTO: TT, FAKSIMIL TMZ Khloé Kardashian har alltid drömt om att bli mamma. När drömmen blev verklighet fick hon också pojkvännen Tristan Thompsons otrohetshi­storik på köpet.
 ??  ?? Popsnöret Britney Spears fann 2004 kärleken i dansaren Kevin Federline, och bara månader senare gifte de sig. Problemet var att ” K- Fed” redan hade familj, och väntade barn med skådisen Shar Jackson!
Popsnöret Britney Spears fann 2004 kärleken i dansaren Kevin Federline, och bara månader senare gifte de sig. Problemet var att ” K- Fed” redan hade familj, och väntade barn med skådisen Shar Jackson!
 ??  ?? Som bekant flippade Brittan totalt efter skilsmässa­n.
Som bekant flippade Brittan totalt efter skilsmässa­n.
 ??  ??
 ??  ?? Idag har Britney sitt på det torra och har återfått vårdnaden om sönerna Sean och Jayden. Gwen Stefani och Gavin Rossdale gifte sig 2002, ett äktenskap som skulle vara i 13 år.
Idag har Britney sitt på det torra och har återfått vårdnaden om sönerna Sean och Jayden. Gwen Stefani och Gavin Rossdale gifte sig 2002, ett äktenskap som skulle vara i 13 år.
 ??  ?? Gavin och Mindy passade på att roa sig på egen hand när sönerna sov. 2012 anlitade paret barnflicka­n Mindy Mann, som kopierade allt Gwen gjorde – även att ligga med Gavin!
Gavin och Mindy passade på att roa sig på egen hand när sönerna sov. 2012 anlitade paret barnflicka­n Mindy Mann, som kopierade allt Gwen gjorde – även att ligga med Gavin!
 ??  ??
 ??  ?? Medan flickvänne­n gick i värkar tog Tristan in på hotell med en annan kvinna!
Medan flickvänne­n gick i värkar tog Tristan in på hotell med en annan kvinna!
 ??  ?? Khloé trodde att hon hade hittat drömprinse­n i Tristan.
Khloé trodde att hon hade hittat drömprinse­n i Tristan.
 ??  ?? Dagar efter skandalen födde Khloé sin ögonsten True.
Dagar efter skandalen födde Khloé sin ögonsten True.
 ??  ?? Övervaknin­gsvideor avslöjade Tristans svek.
Övervaknin­gsvideor avslöjade Tristans svek.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden