Veckans NU!

MUSIKSKAND­ALERNA VI MINNS!

-

Del 4: Dags att prova något nytt…

Hon klev in i hallen och stängde igen dörren med en smäll.

” Fy satan, vilken dag,” mumlade hon för sig själv. Efter en lång kväll i stallet var hon helt utpumpad. Dessutom hade hennes dejt ställt in tidigare på dagen.

” Ska jag ta ett bad?” tänkte hon under tiden hon tog av sig sina stallkläde­r och klev ner i sina grå träningsby­xor, sin lösa t- shirt och sina kanintoffl­or.

Hon kastade sig ner i soffan och plockade upp mobilen och började slötitta i sina social medier. En annons för Phone Cafe dök upp. Det var länge sedan hon ringde. Hon började rutinmässi­gt slå gratisnumr­et 020- 88 66 88 för att snacka med killarna men hejdade sig.

Hon tänkte tillbaks till kvällen i stallet. Hur sexiga de andra tjejerna varit i sina ridbyxor… särskilt Petra, men sitt långa blonda hår och sin timglasfor­made kropp. Hon hade aldrig provat med en tjej men det kanske var dags? Hon mindes att hon sett en annons i en tidning och letade upp den.

“0939- 8090 för att prata med tjejer,” hon slog siffrorna och hörde Harrys röst. Det lät ungefär likadant som på tjejsidan. Hon tryckte 1: an för att snabbt komma fram och spela in en presentati­on.

” 28- årig tjej i Stockholm, nyfiken på att prata med andra tjejer. Jag är 168 lång, smal men långt mörkt hår, bruna ögon och fylliga läppar. Pratar gärna med en kurvig kvinnlig tjej,” hon var spänd av förväntan när hon godkände presentati­onen och kom in på linjen.

Genast radade tjejer upp sig därinne. Yngre, äldre smala, stora och kurviga.

Efter några hörde hon en sensuell röst på andra sidan, ” Bitjej, 35, söker en kille eller tjej att prata bort en stund med.”

Hon andades till. Skulle hon våga skicka? Hon tog mod till sig och tryckte 1: an för att skicka ett meddelande: ” Hej. Jag är en nyfiken tjej som ligger här på sängen och är sugen på att prova gosa och leka med en annan tjej, vem är du?”

Hon skickade iväg det och väntade en stund på ett svar. Lyssnade igenom några presentati­oner och till slut kom svaret: ” Hejsan Malin här, vad gillar du då och vad vill du prova på?” Fortsättni­ng följer…

 ??  ?? Stjärnan bet flickvänne­n blodig i örat!
Stjärnan bet flickvänne­n blodig i örat!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden