Veckans NU!

BEACH- PANIK!

-

Gjort 70 ingrepp!

RODIROGO ALVES, 35, har lagt över 5 miljoner kronor och över 70 (!) ingrepp på att se ut som en levande Ken- docka, och under en näsoperati­on var det nära att Rodrigo strök med! Idag har stjärnan dock börjat ångra flera ingrepp.

– Jag ångrar att jag tog bort revbenen, det gör ont om nätterna och jag är inte smalare än innan, säger han i tidningen Daily Mail.

KORVSTOPPN­ING!

Brittiska ” Big brother”- stjärnan LISA APPLETON,

50, har tidigare jobbat som bodybuilde­r, men när hon slutade träna regelbunde­t började hon istället frossa i korv! Det resulterad­e i x antal nya kilon, men idag har Lisa genomgått flera skönhetsop­erationer till ett värde av över 100 000 kronor, och visar stolt upp resultatet!

SVÄLTER I 12 TIMMAR!

Livet på catwalken har ett dyrt pris. Inför Victoria's secret fashion show i höstas sades BELLA

HADID, 22, ha tagit sin svält- diet till extrema höjder och endast levt på flytande föda och undvikit att äta eller dricka någonting alls tolv timmar innan showen! – Bella verkar bokstavlig­en svälta sig för framgången, säger en insider i tidningen NW.

Vinäger- diet!

förmodlige­n Surt sa räven, och

32. Skådisen även MEGAN FOX, ger för att äppelcider­vinä dricker hålla kroppen slank. får högre Hon tror att hon tilltaget, även förbrännin­g av några vetenom det inte finns det. skapliga bevis för kropp helt, har – Det detoxar din press. hon sagt i amerikansk

” Look hot in a bikini? You better work bitch!” Ja, precis som i sin låt ” Work bitch” har BRITNEY SPEARS, 37, jobbat hårt för att nå drömkroppe­n har hon idag. Stjärnan säger sig själv göra 1000 situps – varje dag! Snacka om ” Crazy” träningsru­tin!

SOPPA 6 GÅNGER OM DAGEN!

Hur gärna vi än skulle vilja bli hembjudna till ELIZABETH HURLEY, 53, hoppas vi det händer när hon inte går på diet, för då hade vi med största sannolikhe­t blivit bjudna på krassesopp­a! – Jag kan äta sex skålar om dagen när jag bantar. Det är fettsnålt, vitaminrik­t och perfekt till en middagsbju­dning, har hon sagt.

LEVER PÅ CHAMPAGNE!

Den brittiska societetsd­amen LADY VICTORIA HERVEY, 42, var en av 90- talets största it- girls hemma i London, som ofta syntes festa hårt hela natten lång. Idag lever hon dock en hälsosamma­re livsstil – tack vare en flyt till USA! Men en vana har hon behållit: Champagnen. – Jag lever definitivt nyttigare i Los Angeles än i Storbritan­nien, men jag dricker fortfarand­e mycket Champagne, säger hon i tidningen Daily Record.

TUGGAR 13 GÅNGER!

Självklart har 46- åriga GWYNETH PALTROWS livsstilsb­logg GOOP även en diet uppkallad efter sig! Detox- dieten går ut på att bara äta vegetarisk­t en vecka om året, för att ” rena systemet”. Inget konstigt i sig kanske, men skådisen måste också tugga maten exakt 13 gånger innan hon sväljer – varken mer eller mindre!

Sommaren och badsäsonge­n närmar sig med stormsteg! Men vissa stjärnor vill ha lite hjälp på traven för att komma i form, och är då beredda att ta till mer eller mindre desperata knep. "Don't tr y this at home" goes without saying...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden