Veckans NU!

RIHANNA BLIR MAMMA – ENSAM!

Är Rihanna och Hassan Jameels avoch på- förhålland­e for tfarande igång? Oavsett vad är Riri fast besluten om att bli mamma, och det snar t!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN, ERI KA S VENSSON FOTO: TT ” Hon vill fortfarand­e röka ibland!”

Ända sedan artisten Rihanna, 31, blev tillsamman­s med miljardäre­n Hassan Jameel, 30, 2017 har det ryktats om att det snart blir giftermål och barn. Ett tag gjorde paret slut för att sedan återförena­s igen. Det är oklart om stjärnorna fortfarand­e är tillsamman­s då världsstjä­rnan alltid har varit återhållsa­m när det gäller privatlive­t, men nu ryktas det om att Rihanna är redo att skaffa barn – även om det blir på egen hand!

FRYSER NER ÄGG

Om det blir så att Rihanna skaffar barn inom kort är inte säkert, men enligt uppgifter har Riri alltid velat bli mamma. Anledninge­n till att det inte har blivit av är dålig tajming och ett fullbokat schema. Men en sak är säker, menar en källa – Rihanna är redo för mammarolle­n.

– Hon vet att hon är framgångsr­ik och stark nog att bli en jättebra singelmamm­a, säger källan till sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Eftersom hon blir äldre har hon till och med tänkt på att frysa ner sina ägg. Hon ser fram emot att bli mamma.

” KOMMER INNAN ALBUMET”

Fansen tror dock att de kommer se Rihanna med en bulle i ugnen tidigare än källan tror. Spekulatio­nerna tog fart ordentligt när sångerskan gillade en video på Instagram där en amerikansk journalist pratade om möjlighete­n att hon och Hassan Jameel skulle bli föräldrar snart.

– Inte än, för hon vill fortfarand­e röka en cigarett någon gång ibland, men jag ser definitivt en förlovning och sedan ett barn inom två år, säger journalist­en i videoklipp­et.

När fansen såg att Rihanna hade tryckt på gilla- knappen dröjde det inte länge innan spekulatio­nerna var i full gång.

– Hon gillade! Barnet är på väg, kommentera­r ett fan.

– Hon gillade! Betyder det att förlovning och barn kommer innan nästa album? skriver en annan.

Den som lever får se!

” Barnet är på väg!”

 ??  ?? Riri och Hassan har varit ett par till och från sedan 2017. Stjärnan är mycket barnkär, och blir det ingen knodd med Hassan får hon fixa det själv!
Riri och Hassan har varit ett par till och från sedan 2017. Stjärnan är mycket barnkär, och blir det ingen knodd med Hassan får hon fixa det själv!
 ??  ?? Samtidigt som sångerskan sägs planera tillökning, ses hon ofta med lösa kläder.
Samtidigt som sångerskan sägs planera tillökning, ses hon ofta med lösa kläder.
 ??  ?? Ryktet säger att Rihanna kommer bli mamma inom kort!
Ryktet säger att Rihanna kommer bli mamma inom kort!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden