Veckans NU!

Förortssla­ng

Nio månader efter uppbrottet från Kylie Jenner avslöjas nu detaljer om Travis Scotts hemliga förhålland­e med en annan världsstjä­rna – Rihanna.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Här skulle det passa bra med ett slanguttry­ck! SCARLETT JOHANSSON, 35, gör rent sin lyxbil i The Hamptons utanför New York.

Ihöstas gjorde han slut med Kylie Jenner, 22, som han också har dottern Stormi, 2, med. Men Kylie är inte den enda superstjär­nan i 28-åriga Travis Scotts dejtingreg­ister. Nu avslöjas detaljer om rapparens heta kärleksrel­ation med Rihanna, 32 – en relation som Travis inte velat att omvärlden ska veta om!

JOBBADE IHOP

Riri och Travis samarbetad­e ihop på låten ”Bitch better have my money” 2015 och dejtade därefter under stort hemlighets­makeri i ett par månader. Journalist­en Lawrence Schlossman var den som först avslöjade förhålland­et, och fick genast skit från rapparen.

– Det handlar inte om att han inte ville att någon skulle veta att han sätter på Rihanna. Det var mer att hon inte ville att någon skulle veta att hon låg med honom. Det var sjukt skämmigt för henne, säger Lawrence i podcasten ”Throwing fits”.

GOSADE PÅ EVENT

Rihanna och Travis syntes gosa med varandra på flera event under

2015 och han följde också med som förband på hennes ”Anti world tour” året därpå. Men 2017 hittade rapparen istället kärleken i Kylie och bara veckor in i förhålland­et blev hon också gravid.

Rihanna gick istället vidare med saudiske miljardäre­n Hassan Jameel, men de bröt upp i början av 2020, efter tre år som par.

”Han ville inte att någon skulle veta”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rihanna ville inte att någon skulle få nys om hennes förhålland­e med den kände rapparen.
Travis och Kylie har dottern Stormi ihop.
Rihanna ville inte att någon skulle få nys om hennes förhålland­e med den kände rapparen. Travis och Kylie har dottern Stormi ihop.
 ??  ?? Stjärnorna syntes på flera fester ihop hösten 2015.
Stjärnorna syntes på flera fester ihop hösten 2015.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden